Ota yhteyttä
 
Tee testi
 
Tilaa uutiskirje

Moderni Tilitoimisto -testin tulokset

Halu ymmärtää tilitoimistojen arkea ja heidän asiakkaitaan paremmin synnytti idean Moderni tilitoimisto -testistä. Jo lähes 600 vastausta saaneen testin avulla selvitettiin tilitoimistojen ajatuksia digitaalisesta murroksesta ja siitä, missä vaiheessa tätä murrosta tilitoimistot Suomessa tällä hetkellä ovat.

Tarkastele tuloksia »
Siirry testiin »
 
icon people
Liiketoiminnan
kehittäminen »
icon bulb
Oman työn
kehittäminen »
icon tools
Työkalut »
 Artikkeli
article 1 image

Tilitoimisto on tulevaisuudessa yhä enemmän asiantuntija kuin rutiinipalvelujen tarjoaja

Kuittien käsittely ja tiliöinti ei ole sitä, mistä asiakkaasi on halukas maksamaan. Suuntaa katseesi konsultatiiviiseen taloushallinnon asiantuntijatyöhön. Se on tehtäväsi nyt ja erityisesti tulevaisuudessa.

Lue koko artikkeli
 
 Artikkeli
article 1 image

Näin aloitat taloushallinto-ohjelman yhteiskäytön asiakkaasi kanssa

Taloushallinto-ohjelmiston yhteiskäyttö vaikuttaa tilitoimistojen ja heidän asiakkaidensa toimintatapoihin voimakkaasti. Tilitoimistot muuttuvat rutiinikirjanpitoa tekevistä yrityksistä asiakkaidensa konsultatiivisiksi kumppaneiksi, jotka tulkitsevat asiakkaidensa avainlukuja ja auttavat asiakkaitaan menestymään. Hyvin mietityillä prosesseilla asiakas säästää aikaa ja rahaa, samalla kirjanpidon laatu paranee. Miten sitten taloushallinto-ohjelman yhteiskäyttö asiakkaan kanssa alkaa?

Lue koko artikkeli
 
 Artikkeli
article 1 image

Tilitoimisto, vapauta asiakkaasi tuottamattomasta työstä

Manuaalinen kuittien kiikuttelu kirjanpitäjälle ei voi olla kiireisen yrittäjän arkipäivää; hän arvostaa aitoa vuoropuhelua ja tunnuslukujen analysointia.

Lue koko artikkeli
 
 Blogi
Blog image
Vesa-Pekka Tapper:

Muutoksessa tilitoimisto ei jää yksin

Sähköisiin taloushallinnon palveluihin siirtymisen vauhti on kiihtynyt. Tätä muutosta vastaan ei kannata taistella. Varmista oma paalupaikkasi sitoutuneen kumppanin avulla.

Lue blogikirjoitus
 
 Blogi
Blog image
Vieraskynä, Mikko Sipilä:

Asiakas haluaa maksaa tulevaisuuden tilitoimistoille konsultoinnista ja liiketoiminnan ohjaamisesta

Kuluttajinakin olemme keskittämässä hankintojamme kauppoihin, joista saa mahdollisimman paljon hankittua kerralla. Arjessa ei ole aikaa kiertää hedelmäkauppaa, lihakauppaa tai maitokauppaa erikseen. Liiketoiminnassakin yhdenmukaisuus, sujuvuus ja käyttöjärjestelmien integrointi on tullut jäädäkseen.

Lue blogikirjoitus
 
 Blogi
Blog image
Ira Martikainen:

Kirjanpitäjä ja palkanlaskija - uhanalainen laji

Kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijan sekä palkanlaskijan ammatin katoamisen todennäköisyys seuraavien 10-20 vuoden aikana on lähes 100%. Mitä siis seuraavaksi?

Lue blogikirjoitus
 
 Blogi
Blog image

Tilitoimistot ja sähköisyyteen siirtymisen tuska

Usein suurimmat esteet sähköisyyteen siirtymisessä ovat pelko siitä, haluavatko asiakkaat siirtyä sähköisyyteen ja tuleeko ohjelmiston vaihdosta liian työlästä. Vaikka kehityshyppy vaatii suunnittelua, lopussa se palkitsee. Tässä muutama käytännön vinkkimme tilitoimistoille, jotka haluavat nykyaikaistaa toimintansa.

Lue blogikirjoitus
 
 Opas
Guide 1 image

Miksi ja miten tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan

Tilitoimistot ovat sopeuttamassa toimintaansa muuttuvien markkinoiden mukaiseksi, ja sen vuoksi ne ovat strategisten valintojen edessä.

Tässä oppaassa tuodaan esille uusi työskentelytapa, joka mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön tilitoimiston ja sen asiakkaiden välillä.

Lataa maksuton opas
http://images.efficiency.visma.com/Web/Visma/{bc24960b-7810-49c2-8e29-b613d14002f5}_Miksi_ja_miten_tilitoimistojen_pit_C3_A4isi_muuttaa_liiketoimintamalliaan.pdf
 Opas
Guide 1 image

4 uuden liiketoimintamallin kulmakiveä

Nykyaikainen ohjelmistokaan ei vielä takaa menestystä, se vaatii koko toimintamallin ja ajattelutavan muutoksen. Oikeilla eväillä millä tahansa tilitoimistolla on mahdollisuus menestyä ja palvella asiakkaitaan paremmin. Tässä oppaassa käydään läpi lyhyesti neljä uuden liiketoimintamallin kulmakiveä.

Lataa maksuton opas
http://images.efficiency.visma.com/Web/Visma/{8c670ff1-be30-45e2-9cf6-300b6d27814a}_4_uuden_liiketoimintamallin_kulmakive_C3_A4.pdf
 Opas
Guide 1 image

Ohjelmistot osana tilitoimiston tarjontaa

Tämä on pikaopas tilitoimistoille sähköisten palveluiden tarjoamisen tueksi. Lue sähköisen toimintatavan hyödyistä ja miksi niitä kannattaa tarjota asiakkaille. Saat myös vinkkejä oman myyntityösi tueksi siitä, miten asiakas hyötyy sähköisistä palveluista ja miksi asiakas ylipäänsä ottaisi niitä käyttöön. Päivitä siis palvelulupauksesi!

Lataa maksuton opas
http://images.efficiency.visma.com/Web/Visma/{9e310dfb-f425-4658-a05c-c2fc2bab805f}_Ohjelmistot_osana_tilitoimiston_tarjontaa.pdf
 Opas
Guide 1 image

9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon

Tilitoimistoissa työ muuttuu yhä konsultoivampaan suuntaan ja neuvonnasta tulee yhä isompi osa päivittäistä työtä. Tämän oppaan käytännön esimerkit antavat sinulle uusia ideoita ja inspiraatiota miten hyödynnät digitaalisaation mahdollisuudet ja tuot neuvonnan osaksi tilitoimistosi liiketoimintaa.

Lataa maksuton opas
http://images.efficiency.visma.com/Web/Visma/{6d894f41-5671-46b5-bdcc-dcd6d4e5df77}_9_askelta_digitaaliseen_tilitoimistoon.pdf
 Opas
Guide 1 image

5 syytä miksi itsepalvelu kannattaa

Itsepalvelu tarkoittaa sitä, että asiakkaat pystyvät etsimään ja kirjaamaan haluamiaan tietoja itse, käyttäen tilitoimiston järjestelmää. Tämä tarjoaa mukavan edun niin asiakkaille kuin tilitoimistolle kilpaillessasi muiden yritysten kanssa. Itsepalvelutoiminnot parantavat asiakaspalvelua ja siten asiakastyytyväisyyttä ja
-uskollisuutta, mikä puolestaan kasvattaa tuottoa.

Lataa maksuton opas
http://images.efficiency.visma.com/Web/Visma/{2f128423-62a7-4f5e-a3a5-66a3091872a3}_5_syyt_C3_A4_miksi_itsepalvelu_kannattaa.pdf
 Muut
Guide 1 image

9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon -työkirja

Tämän työkirjan avulla voit määritellä perusteet tilitoimistosi tulevaisuudelle. Työkirjasta löydät kokoelman kysymyksiä, joiden avulla voit muodostaa strategian tilitoimistollesi perustuen 9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon -oppaaseen.

Lataa maksuton työkirja
http://images.efficiency.visma.com/Web/Visma/{17ddc044-ee3a-4e12-9d92-7bd1e6b282cf}_9_askelta_digitaaliseen_tilitoimistoon_ty_C3_B6kirja.pdf
 Opas
Guide 1 image

Tilitoimisto, näin siirryt pilveen

Tämä on pikaopas paikalleenasennettavaa ohjelmistoa käyttäville tilitoimistoille. Pilvipalveluihin siirtymisen hyödyt ovat kiistattomat: ne mahdollistavat erilaisten järjestelmien etäkäytön ajasta ja paikasta riippumatta, ja tilitoimistosi voi näin ollen käyttää aikansa paremmin oman liiketoimintansa pyörittämiseen. Lue oppaastamme, miten pilvipalveluihin kannattaa siirtyä.

Lataa maksuton opas
http://images.efficiency.visma.com/Web/Visma/{5432d5b4-9306-4539-b72e-9f75de0bb935}_Tilitoimisto_-_n_C3_A4in_siirryt_pilveen.pdf
 Opas
Guide 1 image

Tuottavuuden tehostaminen pilviteknologialla

Tilitoimistotkin voivat luoda ainutaatuista kilpailuetua valjastamalla tietotekniikan palvelemaan yhteistyötä ja luomaan parempaa palvelua. Tässä oppaassa käsittelemme pilviyhteistyötä ja sen tuottamaa hyötyä liiketoiminnallesi. Tarkastelemme järjestelmien yhteiskäyttöön liittyviä suuntauksia ja tutkimuksia, viittä tärkeintä tapaa, joilla se voi edistää liiketoimintaasi, sekä tärkeimpiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon oikeaa työkalua valittaessa.

Lataa maksuton opas
http://images.efficiency.visma.com/Web/Visma/{03660bf0-8c78-4f62-bf21-7c23ecc2caa0}_Tuottavuuden_tehostaminen_pilviteknologialla.pdf
 Video

Hinnoittele hyötyjä, älä tunteja

Visma Softwaren tilitoimistokumppanipäivien tallenteessa Edisteen Antti Apunen kertoo konkreettisia esimerkkejä, miten tilitoimisto voi paremmin tuotteistaa tarjoamansa palvelut.

Katso tallenne
 
https://dreambroker.com/channel/6dara13f/lk69c17q
 Video

Millainen tilitoimisto pärjää tulevaisuudessa?

Puolen tunnin tietoiskussa pureudutaan keväällä 2016 aloitetun Moderni Tilitoimisto -testin kautta siihen, miten tilitoimisto voi kehittää toimintaansa pärjätäkseen tulevaisuudessa.

Katso tallenne
 
https://dreambroker.com/channel/6dara13f/9mzg8uxt

Tilaa uutiskirje

Saat muistutuksen uusimmista artikkeleista ilmottamalla tässä sähköpostisi.