Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä.
Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.
x
Miten tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan?

Tilitoimistot ovat sopeuttamassa toimintaansa muuttuvien markkinoiden mukaiseksi, ja sen vuoksi ne ovat strategisten valintojen edessä. Toimintaan kohdistuu paineita johtuen muuttuvista asiakastarpeista ja merkittävistä teknisistä kehitysaskeleista. Asioita on lähestyttävä eri tavalla ja uusia työskentelytapoja on kehitettävä. Pilvipalvelu antaa ohjakset takaisin kirjanpitäjän käsiin; hän toimii sekä valmentajana, projektipäällikkönä että neuvonantajana.

Uusi työskentelytapa vaatii ottamaan käyttöön liiketoimintamallin, joka mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön tilitoimistojen ja asiakkaiden välillä. Koska hallinta pysyy tilitoimistoilla, voidaan sitä pitää kirjanpitäjäkeskeisenä mallina. Tässä oppaassa tarkastellaan uuden liiketoimintamallin toimintaa ja etuja. 

Oppaassa käsiteltävät aiheet:
Tilitoimistoalan kehitysaskeleet 
Kiihtyvä hintasota 
Asiakkaiden muuttuvat tarpeet 
Kattava prosessien automatisointi 
Kolme askelta kannattavampaan liiketoimintamalliin 
1. Perusprosessien automatisointi virtaviivaistaa toiminnot 
2. Räätälöity hinnoittelu 
3. Asiakastarpeiden mukainen palveluvalikoima
Johtopäätökset 

« Takaisin

Lataa materiaali

Täytä lomakkeen tiedot ladataksesi materiaalin. Paina tilaa tästä, saat latauslinkin materiaaliin, sekä linkin sähköpostiisi.