Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä.
Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.
x
Ohjelmistoratkaisut tilitoimistoille

Koska viimeksi olet kartoittanut tilitoimistosi ohjemistotilannetta?
 

Keskittämällä yhdelle järjestelmätoimittajalle pääset helpommalla, kun et joudu kahden tai jopa useamman toimittajan välille viestinviejäksi ja tulkiksi. Tilitoimistoille on myös erittäin tärkeää löytää kumppani, joka ymmärtää liiketoiminnan tarpeet ja tarjoaa niihin parhaiten sopivan kokonaisratkaisun.  Asiakkaanamme on jo yli 800 tilitoimistoa. Näistä yli 600 käyttää Visma Fivaldia yhteiskäytössä noin 6000 asiakkaan kanssa.


Meille on tärkeää laittaa asiakkaan tarpeet etusijalle sekä luoda ja kehittää asiakassuhteitamme aktiivisesti. Osana pohjoismaista Visma Groupia voimme tarjota suuren yrityksen taustatuen, mutta pienen yrityksen ketteryyden.
 

Tutustu alla tilitoimistoille tarjoamiimme ratkaisuihin.

Tuotteet

Visma Fivaldi - pilvipalvelu isännöintiin

Visma Fivaldi on sähköinen kiinteistöhallinnan ohjelmisto, jonka avulla hyödynnät sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvelet asiakkaitasi paremmin. Kun kiinteistöön liittyvä informaatio on samassa paikassa, työsi helpottuu. Isännöintiin, huoltoon ja talouteen liittyvät ominaisuudet samassa järjestelmässä takaavat, että kaikkien työ hoituu mutkattomasti.

Lue lisää »

Visma Entry - työajanseuranta isännöintiyritykselle

Visma Entry on pilvessä toimiva ohjelmisto, jonka avulla muun muassa laskutettavan työn seuranta helpottuu huomattavasti. Ohjelmiston avulla voitte tehostaa isännöinnin työnohjausta sekä kehittää asiakastöiden raportointia. Ohjelmisto tarjoaa myös rahallista hyötyä, kun erillislaskutettavien töiden kiertonopeus nopeutuu.

Lue lisää »

Visma Fivaldi - tilitoimisto-ohjelma pilvessä

Visma Fivaldi automatisoi tilitoimistojen prosessit ja tarjoaa näkymän taloudelliseen tilanteeseen helppokäyttöisyydellään. Kaikenkokoisille tilitoimistoille sopiva sähköinen taloushallinto-ohjelma sisältää kaikki tilitoimiston tarvitsemat ydintoiminnot. Se tekee sinun työstäsi sujuvampaa automatisoimalla rutiinit ja vapauttamalla aikaa tärkeimpään – asiakastyöhön.

Lue lisää »

Visma Entry -työajanseuranta pilvessä

Visma Entry Työajanseurannan avulla asiakkaasi työaikakirjaukset siirtyvät suoraan Visma Fivaldin palkanlaskentaan mistä ja milloin vain. Samalla työaikakirjausten dokumentointi tehostuu ja reaaliaikaistuu. Kun työajanseurantajärjestelmä on integroitu tilitoimiston Fivaldi palkanlaskentaan, poistaa integraatio turhia manuaalisia vaiheita ja tehostaa tilitoimiston palkanlaskentaprosessia.

Lue lisää »

Visma.net Expense - matka- ja kululaskut helposti

Visma.net Expensen avulla asiakkaasi käsittelee matka- ja kululaskut sujuvasti ja helposti. Selainpohjaisella Visma.net Expensellä matka- ja kululaskut voidaan kirjata missä ja milloin tahansa, asiakkaasi tarvitsee vain internet-yhteyden. Älypuhelinsovelluksen avulla kulukuitit saadaan siirrettyä ohjelmaan käden käänteessä. Myös matka- ja kululaskujen hyväksyntä voidaan hoitaa sähköisesti, joko web-käyttöliittymässä tai kätevällä älypuhelinsovelluksella.

Lue lisää »

Visma.net Financials -taloushallinnon pilviohjelmisto

Visma.net Financials on moderni ja joustava taloushallinnon ohjelma, joka tehostaa yrityksesi taloushallinnon prosesseja. Yhteisessä ohjelmassa jokaisella käyttäjällä on samanaikaisesti samat tiedot käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

Ohjelma automatisoi yrityksen taloushallinnon prosesseja ja työvaiheita; kirjanpitoa, laskujen  käsittelyä, ostolaskujen kierrätystä, raportointia ja monia muita toimintoja ja rutiinitehtäviä. 

Lue lisää »

Visma Fivaldi -taloushallinnon pilvipalvelu

Visma Fivaldi on taloushallinnon pilvipalvelu, joka automatisoi rutiinisi. Visma Fivaldi soveltuu taloushallinnon ammattilaisen monenlaisiin tarpeisiin sekä  yrityksille, jotka ulkoistavat taloushallintonsa tilitoimistolle ja kaipaavat ratkaisua yhteiskäyttöön.

Lue lisää »

Matka- ja kululaskut

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa ja sujuvaa. Saat paremman näkyvyyden ja seurannan koko prosessiin aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka. 

Lue lisää »

Palkanlaskentaohjelma ja mobiilipalkkalaskelmat

Visma Payroll on helppokäyttöinen, selkeä ja monipuolinen palkanlaskentaohjelma. Voit käyttää Visma Payrollia selaimella, kun käytössäsi on internet-yhteys. Selkeä ja moderni käyttöliittymä tekee ohjelmiston käytöstä mukavaa.

Visma Payroll -ohjelmiston palkkalaskelmat voidaan välittää palkansaajille yhdellä kertaa niin selainpohjaiseen Visma.net Payslip -palveluun kuin Visma Employee -mobiilisovellukseen. Palkansaaja voi henkilökohtaisilla tunnuksillaan käyttää molempia tai vain toista palvelua.

Lue lisää »

Verkkolaskut

Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelu välittää laskusi perille vastaanottajan vaatimassa muodossa, sähköisenä tai paperisena. Ratkaisun avulla siirryt paperisesta laskutuksesta sähköiseen verkkolaskutukseen helposti ja edullisesti.

Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelu säästää paperiseen laskuun verrattuna aikaa ja rahaa sekä vähentää virheitä. Palvelumme verkkolaskut ovat yhteensopivia kaikkien suomalaisten laskutusverkostojen ja -formaattien kanssa.

Verkkopalkka

Visma Verkkopalkan avulla voit lähettää palkkakuitin suoraan Visman ohjelmistosta palkansaajan verkkopankkiin. Visma Verkkopalkka siis sähköistää palkkakuitit ja parantaa käyttäjien palvelua. Siitä hyötyvät niin palkanmaksajat kuin palkansaajat. 

Käyttämällä Visma Verkkopalkkaa sähköpostin sijaan saat palkkalaskelmat toimitettua varmasti ja tietoturvallisesti vastaanottajalle. Käyttämällä Visma Verkkopalkkaa tulostuksen sijaan nopeutat useilla päivillä palkkalaskelman jakelua poistamalla tulostuksen, kuorittamisen ja postituksen. 

Visma.net ERP -toiminnanohjausohjelmisto pilvessä

Visma.net ERP -ohjelmiston päämoduulit ovat taloushallinto ja logistiikka. Lisämoduuleja ovat sopimuslaskutus, sekä HR-ratkaisut; palkanlaskenta ja mobiilipalkkalaskemat, sekä matka- ja kululaskut. 

Täyttää Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Hollannin viranomaisvaatimukset, sekä pankkiliikenne- ja verkkolaskukäytännöt.  

 • Aito pilvipalvelu 
 • Talouden ja varaston hallintaan
 • Integroituu helposti - API-rajapinta
 • Tukee liiketoimintaa myös muissa Pohjoismaissa ja Hollannissa
Lue lisää »

Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä

Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä kattaa talous- ja materiaalihallinnon, HR:n, sekä tuotannon- ja työnohjauksen toiminnallisuudet, joista voit valita tarvitsemasi.

Yli 20 vuoden jatkuva asiakaslähtöinen kehityshistoria takaa Visma Novan käyttäjälle yhdistelmän monipuolisuutta ja toimintavarmuutta.

 • Saatavilla pilvipalveluna tai omalle palvelimelle asennettuna
 • Toiminnanohjaus, taloushallinto, materiaalihallinto, HR, keikkatyönohjaus 
 • Toiminnot myös työmaalle ja urakointiin
 • Täytä toimialasi erityistarpeet integraatioilla

Julkaisimme marraskuun lopussa juuri 10 version! Lue  lisää Novan kehityksestä tästä.

Lue lisää »

Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmä

Visma L7 tarjoaa laajat ominaisuudet taloushallinnosta eri toimialojen - kuten urakoinnin, teollisuuden ja energiatuotannon - erikoissovelluksiin.

Taloushallinto, projektinhallinta, tuotannonohjaus, varastonhallinta ja henkilöstöhallinta yhdessä järjestelmässä. Valitse ominaisuudet, jotka sopivat liiketoiminnallesi parhaiten.

 • Saatavilla pilvipalveluna tai omalle palvelimelle asennettuna
 • Taloushallinto, projektinhallinta, tuotannonohjaus, varastonhallinta, HR
 • Erikoissovellukset toimialoille; urakointi, teollisuus ja energia
 • Kattaa myös suuryritysten tarpeet
Lue lisää »

Visma Fivaldi talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu, joka automatisoi rutiinisi. Visma Fivaldin sovellukset tarjoavat työkalut sekä taloushallinnan että kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa.

 • Tilitoimistoille
 • Yritysten sähköiseen taloushallintoon
 • Kiinteistöhallinnan rutiineihin
 • Ulkoistettuun taloushallintaan - yhteiskäyttöön tilistoimiston kanssa
Lue lisää »
« Takaisin