Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä.
Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.
x
Taloushallinnon ohjelmistot kaiken kokoisille yrityksille

Haluaisitko olla paremmin ajan tasalla yrityksesi talouden tilasta ja toiminnoista? Johtaa yrityksesi taloutta reaaliaikaisen tilannekuvan avulla? Päästä eroon manuaalisista rutiinitöistä ja vapauttaa aikaa arvoa tuottavampaan tekemiseen?

Meiltä löydät moderneja ohjelmistoja, joilla hoidat taloushallinnon prosessit aina kirjanpitoon asti. Ohjelmistomme tukevat sinua, kun haluat hoitaa yrityksenne taloushallinnon ja kirjanpidon itse tai kun haluat ulkoistaa osan töistä tilitoimistolle. Voitte kirjanpitäjän kanssa molemmat käyttää samaa ohjelmistoa, jolloin työskentely on tehokasta. 

 

Sähköinen taloushallinto ja automaatio

Sähköinen taloushallinto ja automaatio yhdessä vapauttavat työntekijöiden aikaa, jolloin he voivat keskittyä tekemään niitä asioita, jotka tuottavat eniten arvoa yritykselle. 

 

Yhteinen ohjelmisto

Sähköisessä järjestelmässä tiedot ovat heti saatavilla ja käytettävissä. Kun tieto liikkuu reaaliajassa, jokainen tiedon käyttäjä voi saada sen samanaikaisesti hyödynnettäväkseen.

 

Etsitkö kattavaa taloushallinnon ohjelmistoa? Tai kenties yksittäistä palkka- tai matkalaskuohjelmaa? Ehkä sittenkin ohjelmistoa verkkolaskujen vastaanottoon ja lähestykseen? Jotain ihan muuta? On tarpeesi mikä tahansa, me autamme sinua löytämään ratkaisun, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Saat meihin yhteyden sivun alalaidassa olevan yhteydenotto-painikkeen kautta.

Tuotteet

Visma Fivaldi - pilvipalvelu isännöintiin

Visma Fivaldi on sähköinen kiinteistöhallinnan ohjelmisto, jonka avulla hyödynnät sähköisen toimintaympäristön tuomat mahdollisuudet ja palvelet asiakkaitasi paremmin. Kun kiinteistöön liittyvä informaatio on samassa paikassa, työsi helpottuu. Isännöintiin, huoltoon ja talouteen liittyvät ominaisuudet samassa järjestelmässä takaavat, että kaikkien työ hoituu mutkattomasti.

Lue lisää »

Visma Entry - työajanseuranta isännöintiyritykselle

Visma Entry on pilvessä toimiva ohjelmisto, jonka avulla muun muassa laskutettavan työn seuranta helpottuu huomattavasti. Ohjelmiston avulla voitte tehostaa isännöinnin työnohjausta sekä kehittää asiakastöiden raportointia. Ohjelmisto tarjoaa myös rahallista hyötyä, kun erillislaskutettavien töiden kiertonopeus nopeutuu.

Lue lisää »

Visma Fivaldi - tilitoimisto-ohjelma pilvessä

Visma Fivaldi automatisoi tilitoimistojen prosessit ja tarjoaa näkymän taloudelliseen tilanteeseen helppokäyttöisyydellään. Kaikenkokoisille tilitoimistoille sopiva sähköinen taloushallinto-ohjelma sisältää kaikki tilitoimiston tarvitsemat ydintoiminnot. Se tekee sinun työstäsi sujuvampaa automatisoimalla rutiinit ja vapauttamalla aikaa tärkeimpään – asiakastyöhön.

Lue lisää »

Visma Entry -työajanseuranta pilvessä

Visma Entry Työajanseurannan avulla asiakkaasi työaikakirjaukset siirtyvät suoraan Visma Fivaldin palkanlaskentaan mistä ja milloin vain. Samalla työaikakirjausten dokumentointi tehostuu ja reaaliaikaistuu. Kun työajanseurantajärjestelmä on integroitu tilitoimiston Fivaldi palkanlaskentaan, poistaa integraatio turhia manuaalisia vaiheita ja tehostaa tilitoimiston palkanlaskentaprosessia.

Lue lisää »

Visma.net Expense - matka- ja kululaskut helposti

Visma.net Expensen avulla asiakkaasi käsittelee matka- ja kululaskut sujuvasti ja helposti. Selainpohjaisella Visma.net Expensellä matka- ja kululaskut voidaan kirjata missä ja milloin tahansa, asiakkaasi tarvitsee vain internet-yhteyden. Älypuhelinsovelluksen avulla kulukuitit saadaan siirrettyä ohjelmaan käden käänteessä. Myös matka- ja kululaskujen hyväksyntä voidaan hoitaa sähköisesti, joko web-käyttöliittymässä tai kätevällä älypuhelinsovelluksella.

Lue lisää »

Visma.net Financials -taloushallinnon pilviohjelmisto

Visma.net Financials on moderni ja joustava taloushallinnon ohjelma, joka tehostaa yrityksesi taloushallinnon prosesseja. Yhteisessä ohjelmassa jokaisella käyttäjällä on samanaikaisesti samat tiedot käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta.

Ohjelma automatisoi yrityksen taloushallinnon prosesseja ja työvaiheita; kirjanpitoa, laskujen  käsittelyä, ostolaskujen kierrätystä, raportointia ja monia muita toimintoja ja rutiinitehtäviä. 

Lue lisää »

Visma Fivaldi -taloushallinnon pilvipalvelu

Visma Fivaldi on taloushallinnon pilvipalvelu, joka automatisoi rutiinisi. Visma Fivaldi soveltuu taloushallinnon ammattilaisen monenlaisiin tarpeisiin sekä  yrityksille, jotka ulkoistavat taloushallintonsa tilitoimistolle ja kaipaavat ratkaisua yhteiskäyttöön.

Lue lisää »

Matka- ja kululaskut

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa ja sujuvaa. Saat paremman näkyvyyden ja seurannan koko prosessiin aina laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen ja kirjanpitoon saakka. 

Lue lisää »

Palkanlaskentaohjelma ja mobiilipalkkalaskelmat

Visma Payroll on helppokäyttöinen, selkeä ja monipuolinen palkanlaskentaohjelma. Voit käyttää Visma Payrollia selaimella, kun käytössäsi on internet-yhteys. Selkeä ja moderni käyttöliittymä tekee ohjelmiston käytöstä mukavaa.

Visma Payroll -ohjelmiston palkkalaskelmat voidaan välittää palkansaajille yhdellä kertaa niin selainpohjaiseen Visma.net Payslip -palveluun kuin Visma Employee -mobiilisovellukseen. Palkansaaja voi henkilökohtaisilla tunnuksillaan käyttää molempia tai vain toista palvelua.

Lue lisää »

Verkkolaskut

Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelu välittää laskusi perille vastaanottajan vaatimassa muodossa, sähköisenä tai paperisena. Ratkaisun avulla siirryt paperisesta laskutuksesta sähköiseen verkkolaskutukseen helposti ja edullisesti.

Visma.net AutoInvoice -verkkolaskupalvelu säästää paperiseen laskuun verrattuna aikaa ja rahaa sekä vähentää virheitä. Palvelumme verkkolaskut ovat yhteensopivia kaikkien suomalaisten laskutusverkostojen ja -formaattien kanssa.

Verkkopalkka

Visma Verkkopalkan avulla voit lähettää palkkakuitin suoraan Visman ohjelmistosta palkansaajan verkkopankkiin. Visma Verkkopalkka siis sähköistää palkkakuitit ja parantaa käyttäjien palvelua. Siitä hyötyvät niin palkanmaksajat kuin palkansaajat. 

Käyttämällä Visma Verkkopalkkaa sähköpostin sijaan saat palkkalaskelmat toimitettua varmasti ja tietoturvallisesti vastaanottajalle. Käyttämällä Visma Verkkopalkkaa tulostuksen sijaan nopeutat useilla päivillä palkkalaskelman jakelua poistamalla tulostuksen, kuorittamisen ja postituksen. 

Visma.net ERP -toiminnanohjausohjelmisto pilvessä

Visma.net ERP -ohjelmiston päämoduulit ovat taloushallinto ja logistiikka. Lisämoduuleja ovat sopimuslaskutus, sekä HR-ratkaisut; palkanlaskenta ja mobiilipalkkalaskemat, sekä matka- ja kululaskut. 

Täyttää Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Hollannin viranomaisvaatimukset, sekä pankkiliikenne- ja verkkolaskukäytännöt.  

 • Aito pilvipalvelu 
 • Talouden ja varaston hallintaan
 • Integroituu helposti - API-rajapinta
 • Tukee liiketoimintaa myös muissa Pohjoismaissa ja Hollannissa
Lue lisää »

Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä

Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä kattaa talous- ja materiaalihallinnon, HR:n, sekä tuotannon- ja työnohjauksen toiminnallisuudet, joista voit valita tarvitsemasi.

Yli 20 vuoden jatkuva asiakaslähtöinen kehityshistoria takaa Visma Novan käyttäjälle yhdistelmän monipuolisuutta ja toimintavarmuutta.

 • Saatavilla pilvipalveluna tai omalle palvelimelle asennettuna
 • Toiminnanohjaus, taloushallinto, materiaalihallinto, HR, keikkatyönohjaus 
 • Toiminnot myös työmaalle ja urakointiin
 • Täytä toimialasi erityistarpeet integraatioilla

Julkaisimme marraskuun lopussa juuri 10 version! Lue  lisää Novan kehityksestä tästä.

Lue lisää »

Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmä

Visma L7 tarjoaa laajat ominaisuudet taloushallinnosta eri toimialojen - kuten urakoinnin, teollisuuden ja energiatuotannon - erikoissovelluksiin.

Taloushallinto, projektinhallinta, tuotannonohjaus, varastonhallinta ja henkilöstöhallinta yhdessä järjestelmässä. Valitse ominaisuudet, jotka sopivat liiketoiminnallesi parhaiten.

 • Saatavilla pilvipalveluna tai omalle palvelimelle asennettuna
 • Taloushallinto, projektinhallinta, tuotannonohjaus, varastonhallinta, HR
 • Erikoissovellukset toimialoille; urakointi, teollisuus ja energia
 • Kattaa myös suuryritysten tarpeet
Lue lisää »

Visma Fivaldi talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu, joka automatisoi rutiinisi. Visma Fivaldin sovellukset tarjoavat työkalut sekä taloushallinnan että kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa.

 • Tilitoimistoille
 • Yritysten sähköiseen taloushallintoon
 • Kiinteistöhallinnan rutiineihin
 • Ulkoistettuun taloushallintaan - yhteiskäyttöön tilistoimiston kanssa
Lue lisää »
« Takaisin