Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä.
Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.
x
Tarvitseeko yritykseni ERP-järjestelmää?

Yritykset käyttävät toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP) hallitakseen liiketoimintansa ydinprosesseja yhdessä keskitetyssä järjestelmässä. Taloushallintoprosessien sähköistäminen, automatisointi ja parempi hallittavuus ovat tavanomaisia syitä, jotka saavat yrityksen ensimmäistä kertaa havahtumaan järjestelmän tarpeeseen. Muita tärkeitä prosesseja, joihin ERP hankitaan, voivat olla esimerkiksi varaston- ja materiaalihallinta, tuotannon- ja työnohjaus, tai vaikkapa henkilöstöhallinto. 

 

Tutustu, miten liiketoiminnan eri prosesseja voi tehostaa ERP-järjestelmällä.

 

Oppaassa käsiteltävät aiheet:

 • Millaisiin tarpeisiin ERP-järjestelmä sopii? 
  • Taloudenohjaus 
  • Varaston- ja materiaalinhallinta 
  • Tuotannonohjaus 
  • Työnohjaus 
 • 6 hyötyä riippumatta prosessista 
 • Mitä halutaan saavuttaa?

 

Antoisia lukuhetkiä!

« Takaisin

Lataa materiaali

Täytä lomakkeen tiedot ladataksesi materiaalin. Paina tilaa tästä, saat latauslinkin materiaaliin, sekä linkin sähköpostiisi.


Suositeltavaa luettavaa:

Kauppalehti-blogi: Eroon yrityksen kasvukivuista – 5 hyvän kasvun elementtiä Kun yritys kasvaa, se on merkki onnistumisesta. Kasvu aiheuttaa kuitenkin kasvukipuja – sekasorron pelossa pk-yritys voi painaa jarrua silloinkin, kun edessä häämöttää hyvä tilaisuus kiihdyttää. Miten turhat pelot voi välttää, ja mistä osista koostuvat hyvän kasvun elementit? Lue blogikirjoitus »
Kauppalehti-blogi: Eroon yrityksen kasvukivuista – 5 hyvän kasvun elementtiä
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku – näkökulmia tulorekisteriin Tulorekisteri herättää monenlaisia tunteita eikä ongelmitta ole selvitty. Suuren kokoluokan muutokset vaativat hyvän suunnittelun lisäksi pitkäjänteisyyttä ja aikaa, yhteistyötä ja kehittämistä unohtamatta. Yllätyksiä ja haasteita ilmenee puolin ja toisin, uuden oppiminen ja uusien asioiden jalkauttaminen nielevät aikaa ja voimia. Lue blogikirjoitus »
Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku – näkökulmia tulorekisteriin
Taloushallinto Blogi
Kauppalehti-blogi: Pk-yrittäjä, tartu API-talouden etuihin Liikkuuko tieto eri pilviohjelmistojesi välillä? Jos vastaus on ei, datasi makaa pilvisiilojen vankina ja pilven bisneshyöty kärsii. Onneksi ongelmaan on ratkaisu: API eli ohjelmointirajapinta. Mitä etuja se tuo yrityksille? Lue blogikirjoitus »
Kauppalehti-blogi: Pk-yrittäjä, tartu API-talouden etuihin
Toiminnanohjaus Blogi
Kassavirtaennuste Visma Fivaldin kehityskohteena Visma Fivaldin tuotekehityksen kesäharjoittelijat osallistuivat kiinnostavaan ja opettavaiseen kehitysprojektiin, jonka tavoitteena oli valjastaa Fivaldin 70 000 yrityksen tuottama data tuotekehityksen hyödynnettäväksi. 30-kohtaiselta idealistalistalta kehityskohteeksi valikoitui kassavirtaennuste. Lue blogikirjoitus »
Kassavirtaennuste Visma Fivaldin kehityskohteena
Taloushallinto Tilitoimisto Blogi
Visma Fivaldia kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa Nykypäivän hektinen, digitaalinen maailma muuttuu koko ajan, mikä vaatii yrityksiltä jatkuvaa hereilläoloa ja reaktiokykyä. Visma Fivaldi on laaja taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu ja pysyäksemme vauhdissa mukana työskenteleekin ohjelmiston tuotekehityksessä jo yli 40 hengen asiantuntijajoukko. Keskeinen lenkki on myös koko asiakaskuntamme, jolta saamme jatkuvasti palautetta ohjelmiston kehittämiseen. Lue blogikirjoitus »
Visma Fivaldia kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa
Asiakaskokemus Taloushallinto Tilitoimisto Blogi
Digi pelastaa työmaalla henkiä – jokaisella tarinalla ei ole onnellista loppua Työmaat eivät lepää kesälläkään. Aikataulupaineissa työtahti saattaa olla jopa liiankin kiivas ja työturvallisuus jäädä taustalle. Lue blogikirjoitus »
Digi pelastaa työmaalla henkiä – jokaisella tarinalla ei ole onnellista loppua
Rakentaminen ja urakointi Blogi
Kauppalehti-blogi: Luotatko rutiinit mieluummin ihmiselle vai automaatiolle? Joskus pk-yritys hankkii itselleen avaimet reippaaseen uudistukseen, mutta piilottaa ne komeroon. Näin käy, jos yritys hankkii keskeisen ohjelmiston, kuten ERPin, mutta pitäytyy vanhoissa toimintatavoissa. Ongelmana on puuttuva luottamus. Lue blogikirjoitus »
Kauppalehti-blogi: Luotatko rutiinit mieluummin ihmiselle vai automaatiolle?
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
Tarvitseeko yritykseni ERP-järjestelmää? Tutustu, miten liiketoiminnan eri prosesseja - taloushallintoa, varaston- ja materiaalihallintaa, sekä tuotannon- ja työnohjausta - voidaan tehostaa ERP-järjestelmällä. Lataa opas »
Tarvitseeko yritykseni ERP-järjestelmää?
Taloushallinto Toiminnanohjaus Opas
Milloin on oikea aika siirtyä sähköiseen taloushallintoon? Nykypäivän yrityselämässä joustavuus ja nopeus ovat suorastaan elinehtoja yrityksen kilpailukyvylle. Sähköisen taloushallinnon ansiosta yritys pystyy tekemään päätöksiä aina ajankohtaisen ja tuoreen tiedon pohjalta, mikä voi parantaa merkittävästi yrityksen kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa. Lue artikkeli »
Milloin on oikea aika siirtyä sähköiseen taloushallintoon?
Taloushallinto Artikkeli
Muistilista sähköiseen taloushallintoon siirtyvälle pk-yritykselle Sähköisen taloushallintojärjestelmän käyttöönotto tapahtuu aina valitun järjestelmätoimittajan asiantuntevalla tuella, mutta myös pk-yrityksellä on tärkeä rooli talouden hallintaan liittyvän muutoksen läpiviennissä. Tiedätkö jo, mitä sinun tulisi tehdä ennen sähköiseen taloushallintoon siirtymistä? Lue artikkeli »
Muistilista sähköiseen taloushallintoon siirtyvälle pk-yritykselle
Taloushallinto Artikkeli
Näin valmistaudut taloushallinto-ohjelmiston hankintaan Onko yrityksesi hankkimassa uutta taloushallinto-ohjelmistoa lähiaikoina? Tiedätkö, miten uuden ohjelmiston hankintaprosessi kannattaa käynnistää ja millaisia asioita kannattaa pohtia ennen kuin eri ohjelmistotoimittajiin otetaan yhteyttä? Lue artikkeli »
Näin valmistaudut taloushallinto-ohjelmiston hankintaan
Taloushallinto Ulkoistaminen Artikkeli
Mistä syntyy teollisuusyritysten tehokas toiminta? Toiminnanohjausjärjestelmien hyödyntäminen on jo pitkään ollut osa teollisuusyritysten arkipäivää. Tyypillisesti ERP-järjestelmää on hyödynnetty teollisuusyritysten myynnissä, materiaalinhallinnassa sekä taloushallinnossa. Mutta mitkä ovatkaan tehokkaan toiminnanohjauksen kulmakivet nykypäivänä, kun työtä tehdään mm. laajan alihankkijaverkoston kanssa? Lue artikkeli »
Mistä syntyy teollisuusyritysten tehokas toiminta?
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Teollisuus Artikkeli
Moderni isännöitsijä panostaa nyt viestintään Isännöitsijän työhön vaikuttavat monet taloyhtiön päivittäiseen toimintaan liittyvät sidosryhmät kuten huoltoyhtiö, osakkaat, hallituksen jäsenet ja asukkaat. Isännöitsijän ja sidosryhmien yhteinen tavoite on kiinteistön arvon säilyttäminen ja jopa lisääminen koko kiinteistön elinkaaren ajan. Viestinnällä on tärkeä osa näihin tavoitteisiin pääsemisessä. mutta ongelmaksi muodostuu sidosryhmien tuottaman tai tarvitseman tiedon pitäminen ajan tasalla ja aina helposti saatavilla. Lue artikkeli »
Moderni isännöitsijä panostaa nyt viestintään
Isännöinti Artikkeli
Tuntikirjausten ja työnohjauksen sähköistäminen on urakointiyrityksissä suuri mahdollisuus Rakentamisen suhdanne on kääntymässä maltilliseen laskuun kasvettuaan muuta taloutta nopeammin neljän vuoden ajan. Kilpailulla alalla kannattavuudesta huolehtiminen ja kilpailukyvyn säilyttäminen on tärkeää. Urakointiyrityksissä suurimpia kipupisteitä ovat usein tiedonkulun haasteet, sekä työhön liittyvien tietojen raportoinnin ja asiakaslaskutuksen hitaus. Lue artikkeli »
Tuntikirjausten ja työnohjauksen sähköistäminen on urakointiyrityksissä suuri mahdollisuus
Toiminnanohjaus Rakentaminen ja urakointi Artikkeli
Taloushallinto ja matkalaskuohjelma saumattomasti yhdessä Kaskipuu halusi palauttaa kirjanpidon osaksi yhtiön omaa toimintaa. Tästä syntyi tarve löytää ohjelmisto, jolla taloushallinto hoituisi sähköisesti aina kirjanpitoon asti. Samassa yhteydessä tuli ilmi myös tarve matka- ja kululaskuohjelmalle. Katso sisältö »
Taloushallinto ja matkalaskuohjelma saumattomasti yhdessä
Taloushallinto Toiminnanohjaus
ERP-järjestelmän vaihtajan opas ja äänikirja Mitkä merkit kertovat että on aika vaihtaa toiminnanohjausjärjestelmää? Oppaassa käydään läpi ERP-järjestelmän vaihtoprosessi aina projektiin valmistautumisesta onnistuneeseen käyttöönottoon asti. Voit kuunnella tämän oppaan myös äänikirjana. Lataa opas »
ERP-järjestelmän vaihtajan opas ja äänikirja
Toiminnanohjaus Opas
Pienyrittäjä, KonMarita taloushallintosi Vieläkö kaappisi pullistelevat mappeja ja työpöytäsi paperilappuja? Mikäli mappeja kertyy taloushallinnon hoitamisesta enemmän kuin yksi vuodessa on aika KonMarittaa taloushallintosi, eli siirtää se sähköiseksi. Lue blogikirjoitus »
Pienyrittäjä, KonMarita taloushallintosi
Taloushallinto Ulkoistaminen Blogi
Tehokas toiminnanohjaus tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksissä Tukku- ja erikoistavarakauppojen liiketoimintaa leimaa monimuotoisuus, sillä osto- ja myyntitoimintojen lisäksi yritys voi harjoittaa kokoonpanoa tai tarjota erilaisia palvelutöitä. Lue, miten tukkuyritys voi toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallita kannattavuuttaan, asiakkaitaan sekä ydintoimintojaan ja siten saavuttaa kilpailukykyä. Lataa opas »
Tehokas toiminnanohjaus tukku- ja erikoistavarakaupan yrityksissä
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Tukku- ja erikoistavarakauppa Opas
Tilitoimiston ja asiakkaan yhteinen ohjelmisto säästää virheiltä Sipoon autovaraosa käyttää Visma Fivaldia yhdessä tilitoimistonsa Profitaksen kanssa. Nyt yrittäjä Miina Aalto voi keskittyä ydinbisnekseen ja jättää taloushallinnon osaaviin käsiin. Katso sisältö »
Tilitoimiston ja asiakkaan yhteinen ohjelmisto säästää virheiltä
Taloushallinto Ulkoistaminen
Sähköisyys kasvattaa kirjanpidon merkitystä yrittäjälle Ravintoloita on mahdollista johtaa vaikka Espanjasta käsin kun yhteistyö yrittäjän, ravintolapäälliköiden ja tilitoimiston kanssa pelaa ja kaikki ovat saman tiedon äärellä Visma Fivaldi -pilvipalvelussa. Katso sisältö »
Sähköisyys kasvattaa kirjanpidon merkitystä yrittäjälle
Taloushallinto Ulkoistaminen
Moderni tilitoimisto -kyselyn tuloksia Yli 700 tilitoimistoa vastasi ja kertoi, missä vaiheessa he ovat alan digitaalisessa murroksessa. He tarkastelivat toimintaansa liittyen ohjelmistoihin ja työtapoihin, asiakastyöskentelyyn ja liiketoiminnan kehittämiseen. Missä siis mennään? Lue artikkeli »
Moderni tilitoimisto -kyselyn tuloksia
Tilitoimisto Artikkeli
Kauppalehti blogi: Hallinnan tunne on avain muutokseen – kokemuksia onnistuneista ERP-projekteista Bisneskriittisten työkalujen käyttöönotto tai muuttaminen on herkkää hommaa. Pelissä on paljon tunnetta. Alkuvaiheessa ilmassa leijuu ymmärrettävästi epävarmuus tulevasta: henkilöstössä mietitään, millainen minun maanantaipäiväni oli ennen ja millainen se on muutoksen jälkeen. Lue blogikirjoitus »
Kauppalehti blogi: Hallinnan tunne on avain muutokseen – kokemuksia onnistuneista ERP-projekteista
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
Kauppalehti blogi: Pk-yritys, miten selviät, kun laajennut muihin Pohjoismaihin? Kasvuhaluiselle yrittäjälle Suomi on pieni maa. Kun kotimarkkina käy ahtaaksi tai ulkomaiset asiakkaat kaipaavat läsnäoloa heidän kotikentällään, on aika ottaa rohkea askel ja avata toimipiste uuteen maahan. Lue blogikirjoitus »
Kauppalehti blogi: Pk-yritys, miten selviät, kun laajennut muihin Pohjoismaihin?
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
Kauppalehti-blogi: Mitä opimme kahvikapinasta: IT kehittyy harppauksin, ihminen ei Muutosjohtamisen tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Riippumatta yrityksen koosta olennaista on johdon sitoutuminen ja esimerkki sekä kuunteleminen ja dialogi. Lue blogikirjoitus »
Kauppalehti-blogi: Mitä opimme kahvikapinasta: IT kehittyy harppauksin, ihminen ei
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
Tukkukaupan menestystekijät 2019 Tässä blogissa tarjotaan kolme ratkaisua, jotka auttavat tukkukaupan yrityksiä menestymään kovenevassa kilpailussa tänä vuonna. Yhteistä näille kolmelle pointille on, että niissä onnistuminen riippuu ainoastaan omasta muutosjohtamisen osaamisesta, ei ympäröivästä maailmasta. Lue blogikirjoitus »
Tukkukaupan menestystekijät 2019
Toiminnanohjaus Tukku- ja erikoistavarakauppa Blogi
Kauppalehti blogi: Unohda jo digiloikka – digitalisaatio on kestävyyslaji Toimitusjohtajamme Juha Mäntylä pohtii Kauppalehden blogissa suomalaisten PK-yritysten digitalisaation astetta. Lisäksi hän kirjoittaa, ettei yhtään yli-inhimillistä digiloikkaa tarvitse ottaa, vaan määrätietoinen askellus kohti tavoitetta riittää mainiosti. Lue blogikirjoitus »
Kauppalehti blogi: Unohda jo digiloikka – digitalisaatio on kestävyyslaji
Liiketoiminnan kehittäminen Blogi
Visma Fivaldia kehitetään kohti avoimempaa taloushallintoa Jos pitäisi muutamalla sanalla kuvata modernia taloushallinnon työkalua, ne olisivat varmaankin yhteensopivuus, helppous sekä riippumattomuus paikasta ja ajasta. Visma Fivaldin kehitystyö on elänyt alan ja ajan vaatimusten mukaan. Markus Saukkonen Fivaldin tuotekehityksestä avaa ohjelmiston virstanpylväät tähän päivään. Lue blogikirjoitus »
Visma Fivaldia kehitetään kohti avoimempaa taloushallintoa
Taloushallinto Tilitoimisto Blogi
Tekoäly vapauttaa tilitoimistossa aikaa asiakastyöhön Tekoäly poistaa manuaalista, rutiininomaista tekemistä tehostaen työtä ja automatisoiden päätöksentekoa. Hyvänä esimerkkinä rutiinityöstä on tiliöinti. Kirjanpitäjällä menee keskimäärin kaksi minuuttia yhden ostolaskun manuaaliseen käsittelyyn. Tekoälyä hyödyntäen saman voi tehdä alle 30 sekunnissa - asiantuntija voi käyttää jokaisen säästetyn työtunnin arvokkaaseen konsultoivaan ja asiakaspalvelulliseen työhön. Lue blogikirjoitus »
Tekoäly vapauttaa tilitoimistossa aikaa asiakastyöhön
Tilitoimisto Blogi
Testaa onko toiminnanohjausjärjestelmäsi ajan tasalla Kun yrityksen liiketoiminta ja ympäristö muuttuvat, järjestelmät eivät välttämättä pysy mukana muutoksissa. Toiminnan tehokkuus ja luotettava päätöksenteko on mahdollista, kun tieto ydinprosessien ja liiketoiminta-alueiden välillä kulkee läpinäkyvästi ja ajantasaisesti. ERP-kuntokartoituksen avulla selvität, miten hyvin käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä vastaa yrityksesi nykyisiä tarpeita! Tee testi »
Testaa onko toiminnanohjausjärjestelmäsi ajan tasalla
Toiminnanohjaus Testi
IT-johtaja, huomioi nämä ERP-projektissa Yksi ERP-järjestelmähankinnan kysymyksistä liittyy siihen, kannattaako järjestelmä hankkia yrityksen omalle palvelimelle asennettuna vai pilvipalveluna. Tämän oppaan tavoitteena on auttaa IT-johtajaa huomioimaan ERP-projektin teknisempiä osa-alueita. Lataa opas »
IT-johtaja, huomioi nämä ERP-projektissa
Toiminnanohjaus Opas
Miten tulla innovatiivisemmaksi yrityspäättäjäksi? Innovatiiviset ihmiset menestyvät tutkitusti muita ihmisiä paremmin. Kerrommekin tässä oppaassa, miksi innovatiivisuus johtaa parempiin tuloksiin, millaisia piirteitä innovatiivisiin ihmisiin usein liitetään ja miten sinä voit asennoitua olemaan innovatiivisempi yrityspäättäjä. Lataa opas »
Miten tulla innovatiivisemmaksi yrityspäättäjäksi?
Oman työn kehittäminen Opas
Sähköisyyttä isännöintiin Isännöintitoimisto iMasa Ky:n visiossa isännöintitoimialan digitalisaatio on viety pitkälle. Asiakas on tuotu toiminnan keskiöön ja toimintaa ohjaa asiakkaan tarpeet ja hyvä palvelu. Toiminnan ja vision rinnalle tarvitaan niitä tukevat työkalut, jotka mahdollistavat avoimuuden taloyhtiöön päin tehokkaasti. Katso sisältö »
Sähköisyyttä isännöintiin
Isännöinti
Ansaitseeko tilitoimistosi viisi tähteä? Asiakaskokemus kilpailuetuna Se pärjää, joka tuntee asiakkaansa toiveet ja kykenee jopa ennustamaan tarvetrendejä. Tilitoimistot eivät kuitenkaan tunnu joko tiedostavan tätä tai hyödynnä asiakastuntemustaan. Tämä käy ilmi teettämästämme kyselystä, jossa jo yli 200 vastaajaa on kertonut kokemuksistaan ja odotuksistaan tilitoimiston asiakkaana. Lue blogikirjoitus »
Ansaitseeko tilitoimistosi viisi tähteä? Asiakaskokemus kilpailuetuna
Tilitoimisto Blogi
Tilitoimistopäättäjä, onko henkilökuntasi muutoksessa mukana? Kirjanpitäjän rooli on nyt yhdessä suurimmista muutoksista sitten kahdenkertaisen kirjanpidon keksimisen. Automaatiosta puhutaan paljon ja alan konsensus on, että kirjanpitäjän ammatti katoaa sellaisena kuin se nyt tunnetaan. Päättäjälle kyse on isosta johtamishaasteesta. Yksikään yritys ei voi syleillä uutta ja menestyä, jos henkilökunnan takaraivossa jyskyttää koko ajan huoli tulevasta. Lue blogikirjoitus »
Tilitoimistopäättäjä, onko henkilökuntasi muutoksessa mukana?
Tilitoimisto Blogi
Mikä on olennaista BI:n hyödyntämisessä pk-yrityksissä? Liiketoimintatiedon tehokkaan hyödyntämisen kannalta avainasemassa ovat yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä sekä pk-yrityksen tarpeisiin sopiva BI-työkalu. Mikä antaa pk-yritykselle parhaat lähtökohdat liiketoimintatiedon hyödyntämiselle? Lue blogikirjoitus »
Mikä on olennaista BI:n hyödyntämisessä pk-yrityksissä?
Liiketoiminnan kehittäminen Blogi
Yrittäjät ja digitalisaatio Digitalisaatio on muutosvoima, joka ei kierrä yhtäkään yrittäjää. Jokaisen yrittäjän on mietittävä, miten se vaikuttaa hänen liiketoimintaansa ja miten sen avulla on rakennettavissa kilpailuetua. Mahdollisuuksia on jokaisella. Katso video »
Yrittäjät ja digitalisaatio
Liiketoiminnan kehittäminen Työn uusi suunta Video
3 vinkkiä talousjohtajalle – näin selätät vuodenvaihteen kiireen Talousjohtajan työpöytä täyttyy monista tärkeistä ja kiireisistä tehtävistä vuoden vaihteessa. Vaikka sähköiset työkalut tuovat helpotusta hektisyyteen, on oman työn hallinta tärkeää. Tässä kolme käytännön vinkkiä, jotka auttavat talousjohtajaa selviytymään vuoden kiireisimmästä ajankohdasta. Lue blogikirjoitus »
3 vinkkiä talousjohtajalle – näin selätät vuodenvaihteen kiireen
Taloushallinto Blogi
Kilpailuetua ihmisyydestä Organisaatiot viritetään ohuiksi, digitalisaatio ja tekoäly lisääntyvät, ja perinteinen työnkuva murenee. Tässä todellisuudessa, jossa inhimillisiä kohtaamisia on entistä vähemmän, niiden arvo ja merkitys kasvavat. Kokemus per kohtaaminen on uusi kilpailukyvyn mittari. Katso video »
Kilpailuetua ihmisyydestä
Liiketoiminnan kehittäminen Työn uusi suunta Video
Työn uusi suunta - paneelikeskustelu Mitkä tekijät ratkaisevat yrityksen kilpailukyvyn tulevaisuudessa? Miten huolehtia osaamispääomasta yrityksessä? Yritysten tehdessä päätöksiä datan pohjalta, miten huolehditaan siitä, että inhimilliset tarpeet tulevat huomioiduiksi? Millainen on uuden ajan johtaja? Katso video »
Työn uusi suunta - paneelikeskustelu
Liiketoiminnan kehittäminen Työn uusi suunta Video
Puolustajasta hyökkääjäksi - Johtajuus muutoksen aikakaudella Muutosten nopeus organisaatioissa on ennennäkemätöntä. Esityksessään McKinseyn Lari Hämäläinen puhuu muutoksesta ilmiönä, sen vaikutuksista toimintaympäristöömme sekä johtamiseen. Miten johtaja voi johtaa itseään ja organisaatiota menestyksekkäästi? Katso video »
Puolustajasta hyökkääjäksi - Johtajuus muutoksen aikakaudella
Liiketoiminnan kehittäminen Työn uusi suunta Video
Human intelligence in the age of technological disruption World is becoming more automated and "self driven". Technology has also impacted the way of work - especially communication and decision making. In this new age, how should companies organize themselves? Katso video »
Human intelligence in the age of technological disruption
Liiketoiminnan kehittäminen Työn uusi suunta Video
9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon -työkirja Tämän työkirjan avulla voit määritellä perusteet tilitoimistosi tulevaisuudelle. Työkirjasta löydät kokoelman kysymyksiä, joiden avulla voit muodostaa strategian tilitoimistollesi perustuen 9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon -oppaan yhdeksään kohtaan. Lataa opas »
9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon -työkirja
Tilitoimisto Opas
Teaching a Robot to Think Hear the birth story of Mambot the Robot. How can a robot learn and make predictions with machine learning? How does a robot run company's business processes? Katso video »
Teaching a Robot to Think
Liiketoiminnan kehittäminen Työn uusi suunta Video
9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon Tilitoimistoissa työ muuttuu yhä konsultoivampaan suuntaan ja neuvonnasta tulee yhä isompi osa päivittäistä työtä. Tämän oppaan käytännön esimerkit antavat sinulle uusia ideoita ja inspiraatiota miten hyödynnät digitaalisaation mahdollisuudet ja tuot neuvonnan osaksi tilitoimistosi liiketoimintaa. Lataa opas »
9 askelta digitaaliseen tilitoimistoon
Tilitoimisto Opas
Keskisuurten yritysten kriittiset voimavarat -tutkimuksen tulokset Azets selvitti 158:lta suomalaiselta talous- ja toimitusjohtajalta, mitkä ovat keskisuurten yritysten kriittiset voimavarat kilpailukyvyn ja kasvun kannalta 50-499 henkilöä työllistävissä yrityksissä Suomessa. Tulokset antavat hyvän kuvan Suomen yritysjohdon lähitulevaisuuden kipukohdista ja kehitysaikeista. Katso video »
Keskisuurten yritysten kriittiset voimavarat -tutkimuksen tulokset
Liiketoiminnan kehittäminen Työn uusi suunta Video
4 askelta ostolaskujen paperittomaan käsittelyyn Paperisten ostolaskujen käsittelyyn, hyväksyntään ja arkistointiin kuluvia resursseja pystytään säästämään tietojärjestelmiä hyödyntämällä. Tässä artikkelissa esittelemme neljän askelman polun paperisten ostolaskujen muuttamiseksi verkkolaskuiksi. Lue artikkeli »
4 askelta ostolaskujen paperittomaan käsittelyyn
Taloushallinto Artikkeli
5 syytä hankkia palkanlaskentaohjelmisto Vieläkö sinun yrityksessäsi palkat lasketaan ”käsin” tai kenties taulukkolaskentaohjelman avulla? Joutuuko palkanlaskija etsimään palkkojen laskentaan tarvitsemiaan tietoja useista eri järjestelmistä? Tästä artikkelista saat viisi hyvää syytä sille, miksi palkanlaskentaohjelman hankinta kannattaa. Lue artikkeli »
5 syytä hankkia palkanlaskentaohjelmisto
Taloushallinto Artikkeli
Näin arvioit yrityksesi taloushallintoprosessin nykytilaa Ennen uuden taloushallinto-ohjelmiston hankintaa, on yrityksessä ensin pysähdyttävä kartoittamaan oman taloushallintoprosessin nykytilannetta. Tästä artikkelista saat vinkkejä, mistä eri osa-alueista omaa taloushallintoprosessia olisi syytä tarkastella. Lue artikkeli »
Näin arvioit yrityksesi taloushallintoprosessin nykytilaa
Taloushallinto Artikkeli
Miksi on järjetöntä vastaanottaa paperilaskuja? Suuret yritykset ovat jo aikaa sitten huomanneet, että paperilaskujen vastaanottaminen on järjetöntä. Ei ihme, sillä paperisten laskujen käsittelyyn kuluu huomattava määrä työvaiheita, jotka pystytään nykyteknologialla helposti automatisoimaan. Lue kahdeksan eri seikkaa, miksi yrityksesi kannattaisi siirtyä ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn. Lue artikkeli »
Miksi on järjetöntä vastaanottaa paperilaskuja?
Taloushallinto Artikkeli
5 hyötyä yhteisestä taloushallintojärjestelmästä Nykyaikaiset, pilvipohjaiset taloushallintojärjestelmät mahdollistavat tehokkaan yhteistyön yrityksen ja tilitoimiston välillä. Pilvipalvelussa nämä kaksi osapuolta muodostavat ns. virtuaalisen yrityksen, jossa kukin osapuoli hoitaa samassa järjestelmässä omilta työpisteiltään sen, mikä on ajankäytöllisesti järkevämpää tai mihin on osaltaan erikoistunut. Tässä artikkelissa kerromme 5 syytä, miksi yrityksen kannattaa käyttää samaa järjestelmää tilitoimistonsa kanssa. Lue artikkeli »
5 hyötyä yhteisestä taloushallintojärjestelmästä
Ulkoistaminen Artikkeli
Talousjohtaja on ERP-projektin avainpelaaja Toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on aina iso projekti koko yritykselle, mutta erityisen tärkeä projekti se on yrityksen talousjohtajalle. Tiedätkö jo, mikä on talousjohtajan rooli ERP-projektin aikana? Entäpä oletko tietoinen siitä, miten ERP-järjestelmä lopulta helpottaa talousjohtajan arkea? Lue artikkeli »
Talousjohtaja on ERP-projektin avainpelaaja
Toiminnanohjaus Artikkeli
Muutosjohtaminen ERP-projektissa lähtee toimitusjohtajasta Pk-yrityksissä ERP-projektin käynnistäjänä toimivat tyypillisesti yrityksen toimitusjohtaja, eikä rooli suinkaan pääty vielä järjestelmän hankintapäätökseen. Jotta järjestelmän hankinta ei käy henkilöstölle liian raskaaksi, on toimitusjohtajan vastuulla varata henkilöstölle riittävästi aikaa ja resursseja uusien toimintatapojen opetteluun järjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Lue artikkeli »
Muutosjohtaminen ERP-projektissa lähtee toimitusjohtajasta
Toiminnanohjaus Artikkeli
Miksi ERP-järjestelmää ei kannata asentaa omalle palvelimelle Nykyään vain hyvin harvoin ohjelmiston paikalleenasennus on perusteltua, koska oman palvelimen ylläpitämisestä aiheutuu yritykselle monia eri ylläpitotehtäviä, kustannuksia ja suurempia riskejä. Tässä artikkelissa tarkastellaan mitä ongelmia oman palvelimen ylläpidosta voi aiheutua. Lue artikkeli »
Miksi ERP-järjestelmää ei kannata asentaa omalle palvelimelle
Toiminnanohjaus Artikkeli
Huolestuttaako ERP-projektin aikataulu? Aikataulu ja siinä pysyminen on yleensä yksi suurimmista yritysjohdon huolenaiheista ennen ERP-projektin alkamista. Kokosimme tähän artikkeliin muutamia yleisimpiä syitä sille, miksi ERP-projektien aikataulut yleensä ylittyvät ja vinkkejä siitä, miten asiakas voi jo järjestelmän hankintavaiheessa varmistua toimittajan kyvystä toteuttaa ERP-projekti halutussa aikataulussa. Lue artikkeli »
Huolestuttaako ERP-projektin aikataulu?
Toiminnanohjaus Artikkeli
ERP-projektin sudenkuopat Yleinen harhaluulo on, että ERP-projektissa voi vain epäonnistua tai ainakin liiketoimintaan tulee jonkinlainen tauko, yrityksen toiminta jäykistyy ja uutta järjestelmää joudutaan korjailemaan vielä vuosienkin päästä. Todellisuudessa ERP-projekti sujuu usein ongelmitta, kunhan sille on olemassa tietyt edellytykset ja projekti johdetaan suunnitelmallisesti loppuun saakka. Lue vinkkimme joilla voit välttää ERP-projektin yleisimmät sudenkuopat. Lue artikkeli »
ERP-projektin sudenkuopat
Toiminnanohjaus Artikkeli
Miten aloittaa ERP-järjestelmän hankinta? Onnistuneiden ERP-projektien tunnusomaisena piirteenä on se, että tulevaan projektiin ollaan valmistauduttu huolella määrittelemällä yrityksen nykytilanne, tarpeet sekä järjestelmällä tavoitellut liiketoiminnalliset hyödyt. Vasta kun tämä työ on tehty, on aika alkaa perehtyä eri järjestelmätoimijoiden tarjontaan. Lue artikkeli »
Miten aloittaa ERP-järjestelmän hankinta?
Toiminnanohjaus Artikkeli
Puuttuuko järjestelmäprojektilta johdon tuki? ERP-projekti on yrityksen pitkäkestoinen muutosprosessi, joten on hyvin ymmärrettävää, että projektin tavoitteet ja tehtävät helposti hukkuvat yrityksen arjen tohinoiden keskelle. Uuden järjestelmän käyttöönotto onnistuu parhaiten silloin, kun yrityksen henkilöstö on ymmärtänyt ja sisäistänyt uuden järjestelmän tuomat hyödyt paitsi yritykselle, myös heidän omaan työhönsä. Lue artikkeli »
Puuttuuko järjestelmäprojektilta johdon tuki?
Toiminnanohjaus Artikkeli
Pilvipalveluiden hyödyt yrityskäytössä Yritykset arvostavat pilvipalveluiden tarjoamaa joustavuutta, kustannussäästöjä sekä järjestelmien yhteiskäyttöä ja tietojen jakamista niin henkilöstön kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kesken. Lue artikkelistamme, mitkä ovat pilvipalveluiden olennaisimmat höydyt yrityskäytössä. Lue artikkeli »
Pilvipalveluiden hyödyt yrityskäytössä
Toiminnanohjaus Artikkeli
Teollisuusyrityksen menestys lähtee prosessienhallinnasta Teollisuusyritysten toiminnanohjaus perustuu tehokkaaseen prosessien hallintaan. Kannattava ja tuloksellinen liiketoiminta edellyttää sitä, että materiaalivirrat liikkuvat sujuvasti, varastossa on koko ajan riittävä määrä tarvittavia osia ja yrityksellä on käytettävissä tarvittava määrä eri laitteistoa sekä osaavaa henkilöstöä. Miten prosessien hallinta on hoidettu sinun yrityksessäsi? Lue artikkeli »
Teollisuusyrityksen menestys lähtee prosessienhallinnasta
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Teollisuus Artikkeli
Siirtyäkö uuteen vai kehittääkö vanhaa ERP:iä Usein tarve nykyisen toiminnanohjausjärjestelmän vaihdolle syntyy usein monien eri tekijöiden summana. Koska järjestelmä vaihto on aina aikaa, rahaa ja resursseja vievä projekti, on syytä miettiä voisiko nykyistä järjestelmää kehittää, ennen kuin vaihtoprojektiin ryhdytään. Lue artikkeli »
Siirtyäkö uuteen vai kehittääkö vanhaa ERP:iä
Toiminnanohjaus Artikkeli
5 vinkkiä pk-yrityksen laadukkaaseen liiketoimintatietoon Business Intelligence -työkalujen käyttö on perinteisesti ajateltu kuuluvan lähinnä vain isojen organisaatioiden toimintaan. Viime vuosina on kuitenkin havahduttu siihen, että myös pk-yritykset voivat saada merkittävää hyötyä BI:n avulla saatavasta liiketoimintatiedosta. Lue artikkeli »
5 vinkkiä pk-yrityksen laadukkaaseen liiketoimintatietoon
Liiketoiminnan kehittäminen Artikkeli
Miksi tukkukauppojen on siirryttävä myynnin hallinnasta asiakkaiden hallintaan? Tukkuyritysten kilpailukyvyn kivijalka on jo pitkään ollut tiukka kannattavuuden hallinta. Koko ajan koventuvan kilpailutilanteen myötä on kuitenkin asiakkaiden palveleminen, kestävän asiakassuhteen luominen ja asiakastiedon hallinta tullut yhä tärkeämmäksi. Nyt katse kohdistetaankin ydinprosessien lisäksi myös asiakaspalveluun. Lue artikkeli »
Miksi tukkukauppojen on siirryttävä myynnin hallinnasta asiakkaiden hallintaan?
Liiketoiminnan kehittäminen Tukku- ja erikoistavarakauppa Artikkeli
Kuinka parantaa urakointiyritysten kilpailukykyä Urakointialan yritykset ovat kokeneita toiminnanohjausjärjestelmien käyttäjiä ja yhteistyö esimerkiksi tavarantoimittajien kanssa on jo pitkään hoidettu tietojärjestelmiä hyödyntäen. Toiminnanohjauksen teho ei kuitenkaan enää nykyään tule pelkästään sähköisestä laskutuksesta. Tiedätkö jo, mitkä toiminnot urakointiyritysten toiminnanohjauksessa parantavat yritysten kilpailukykyä eniten? Lue artikkeli »
Kuinka parantaa urakointiyritysten kilpailukykyä
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Rakentaminen ja urakointi Artikkeli
Matka- ja kululaskujen sähköistäminen Matkalaskuohjelmiston myötä kotimaan ja ulkomaan päivärahoja ei tarvitse itse tarkastaa, vaan ohjelmisto antaa päivärahan oikean euromäärän ja laskee nämä matkustusajan perusteella automaattisesti oikein. Katso sisältö »
Matka- ja kululaskujen sähköistäminen
Taloushallinto Toiminnanohjaus
Excel vaihtui matkalaskuohjelmaan Viessmann on ottanut Visma.net Expensen käyttöön eniten matkustaville myyjilleen. Käyttäjien palautteen perusteella pilvessä toimiva Expense on tuonut joustavuutta työntekoon. Kuittien kuvaaminen hoituu Visma Attach -mobiilisovelluksella. Katso sisältö »
Excel vaihtui matkalaskuohjelmaan
Taloushallinto Toiminnanohjaus
Sähköinen palkkaerittely toi säästöä työaikaan Pirkanmaan musiikkiopistolla käytössä ollut palkanlaskentaohjelma tuli tiensä päähän ja uusi ratkaisu oli saatava käyttöön nopeasti. Koska opetusalan palkanlaskentaperusteet voivat vaihdella hyvinkin paljon, vaadittiin ohjelmalta joustavuutta. Katso sisältö »
Sähköinen palkkaerittely toi säästöä työaikaan
Taloushallinto Toiminnanohjaus
Kansainvälinen yritys tarvitsi palkkaohjelmiston Suomeen Nespresso Professional Finland tarvitsi Suomen palkkalainsäädäntöä tukevavan palkkaohjelmiston, joka oli mahdollista integroida osaksi kansainvälisesti käytettyä Visma.net ERP -pilvipalvelua. Katso sisältö »
Kansainvälinen yritys tarvitsi palkkaohjelmiston Suomeen
Taloushallinto Toiminnanohjaus
Onko työajanseuranta ajan haaskausta? Työelämä ja työn luonne on muuttunut monilta osin. Ennen työaikaa pidettiin yhtenä tärkeimmistä tuottavuuden mittareista, mutta nykyisin tunteja olennaisempia mittareita voivat olla muut suoritukset. Tätä taustaa vasten ajateltuna työajanseuranta saattaa tuntua tarpeettomalta ja jopa turhalta. Miksi se on kuitenkin on tärkeää ja kannattavaa sekä yritykselle että työntekijälle? Lue blogikirjoitus »
Onko työajanseuranta ajan haaskausta?
Blogi
Yrittäjä - vaaditko tilitoimistoltasi tarpeeksi? Tilitoimistoalan murroksesta on puhuttu paljon ja osansa siitä ovat saaneet myös tilitoimiston asiakkaat - onneksi usein sen positiivisen osan, jossa yhteistyö ja toimintamallit tehostuvat. Uskon, että tulevaisuudessa tilitoimiston ja yrittäjien työ tulee olemaan entistä läheisempää, joten pölyttyneet mielikuvat kirjanpitäjistä kannattaa tässä vaiheessa karistaa ja miettiä, voisiko nykyistä yhteistyötä kehittää. Vieraskynässä Sanna Uuskoski Profitcountilta. Lue blogikirjoitus »
Yrittäjä - vaaditko tilitoimistoltasi tarpeeksi?
Liiketoiminnan kehittäminen Blogi
Yrittäjyys on työn uusi suunta Yksinyrittäjyyden kasvu kertoo työn muutoksesta. Tärkein syy yksinyrittäjänä toimimiseen on intohimo omaan tekemiseen ja halu tehdä sitä vapaasti. Tekniikan kehittyminen avaa uusia yrittäjyyden mahdollisuuksia. Pienikin yritys voi toimia uusilla välineillä jopa globaalisti. Työtä voi myös tehdä melkein mistä tahansa.<br><br>Vieraskynässä: Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjät Lue blogikirjoitus »
Yrittäjyys on työn uusi suunta
Työn uusi suunta Blogi
Suomessa taloushallinto ja pankkiyhteydet ovat moderneja, enkä nyt puhu pilvestä Tiesitkö, että Euroopan Unioni on pullollaan sellaisia maita, joissa taloushallinnon ammattilainen joutuu hoitamaan samojen laskujen hyväksynnät moneen kertaan useassa eri ohjelmassa? Vaihtoehtoja ei ole, koska maissa vallitsevat pankkien toimintatavat ja säännöt eivät salli yksinkertaisempaa toimintaa. Lue blogikirjoitus »
Suomessa taloushallinto ja pankkiyhteydet ovat moderneja, enkä nyt puhu pilvestä
Taloushallinto Toiminnanohjaus Blogi
Postin korottaessa hintoja, verkkolaskutus on viisaan valinta Posti on viime vuosina nostanut kirjeiden lähetyshintoja useaan otteeseen. Missä mahtaa mennä hintakatto? Ja miten monta korotusta on odotettavissa seuraavan 3kk, 6kk ja 12 kk aikana? Lue blogikirjoitus »
Postin korottaessa hintoja, verkkolaskutus on viisaan valinta
Taloushallinto Toiminnanohjaus Blogi
Perheyrityksen miljoonabisnes kasvaa yhä – Visman Novan avustuksella Kun Kone-Ketonen kasvoi ja alkoi kansainvälistyä 18 vuotta sitten, tekeminen monimutkaistui. Syntyi tarve työkalulle, joka yhdistäisi liiketoiminnan eri ulottuvuudet, ja siten helpottaisi kokonaisuuden seuraamista ja kehittämistä. Katso sisältö »
Perheyrityksen miljoonabisnes kasvaa yhä – Visman Novan avustuksella
Toiminnanohjaus
Unico Finland Oy siirtyi viivakoodipohjaiseen toimintaan L7:n ja LTR:n avulla Viivakoodijärjestelmien ja laitteiden myötä Unicon varastotoiminnot muuttuivat ja tehostuivat kokonaisvaltaisesti. Varastonhallinta ja seuranta paranivat trukki- ja käsipäätteiden myötä. Lisäksi keräilyvirheet minimoitiin. Katso sisältö »
Unico Finland Oy siirtyi viivakoodipohjaiseen toimintaan L7:n ja LTR:n avulla
Toiminnanohjaus
Tuotannonohjaus ja varastotoiminnot hiottu huippuunsa L7 avulla Tuotannossa läpimenoajat ovat lyhyitä ja aikataulu tiukka. Ylimääräistä aikaa esimerkiksi osien etsimiseen tai väärin ajoittuneisiin työvaiheisiin ei ole. Relicompilla kaikki prosessin vaiheet on pyritty hiomaan huippuunsa, jotta tuotemäärät siirtyvät tuotantoputken läpi tilausten mukaisesti. Katso sisältö »
Tuotannonohjaus ja varastotoiminnot hiottu huippuunsa L7 avulla
Toiminnanohjaus
Tarpeena integroida verkkokauppa ja pilvi-ERP Paperplastin tarpeena oli löytää nykyaikainen ERP, joka toimisi pilvipalveluna ja olisi integroitavissa MyCashflow’n verkkokauppa-alustaan. Katso sisältö »
Tarpeena integroida verkkokauppa ja pilvi-ERP
Toiminnanohjaus
ERP ja CRM integraatio säästää työaikaa Nespresso Professional etsi dyynaamista ja muutoksiin mukautuvaa toiminnanohjausjärjestelmää, joka olisi integroitavissa Salesforceen ja muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Katso sisältö »
ERP ja CRM integraatio säästää työaikaa
Toiminnanohjaus
Miten sitoutat henkilöstön ohjelmistoprojektiin? Rutiinien muuttaminen on vaikeaa, mutta joskus se on välttämätöntä. Ohjelmistot kehittyvät nopeasti ja jotta työn tuottavuus ei laskisi, on säännöllisesti uudistettava käytettäviä ohjelmistoja ja sen myötä myös työtapoja. Vieraskynässä Kari Heikkilä, Rubic HR Finlandilta. Lue blogikirjoitus »
Miten sitoutat henkilöstön ohjelmistoprojektiin?
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
Mitä ohjelmiston avoimet rajapinnat mahdollistavat? Kun uuden ohjelmiston hankinta tulee yritykselle ajankohtaiseksi, on hyvä selvittää onko ohjelmistolla avoimia rajapintoja. Vaikka tässä hetkessä integraatioita ei tarvittaisikaan, voi tilanne muuttua seuraavien ohjelmistohankintojen yhteydessä. Tulevaisuutta ajatellen hyvin integroituva ohjelmisto on viisas ja turvallinen investointi. Lue blogikirjoitus »
Mitä ohjelmiston avoimet rajapinnat mahdollistavat?
Toiminnanohjaus Blogi
Ymmärrä ekosysteemi hankittavan ohjelmiston ympärillä Kun lähtee suunnittelemaan organisaation ohjelmistoarkkitehtuuria, täytyy päättää, pyrkiikö etsimään kokonaisratkaisun vai haluaako kustakin osa-alueesta parhaan mahdollisen ratkaisun. Vieraskynässä Kari Heikkilä Rubic HR Finlandilta. Lue blogikirjoitus »
Ymmärrä ekosysteemi hankittavan ohjelmiston ympärillä
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
Muuttaako toiminnanohjausjärjestelmä yrityksen hierarkkisia tai sosiaalisia rakenteita? ERP-järjestelmä voi muokata yrityskulttuuria litteämmäksi ja lisätä demokratiaa, jos yrityksessä halutaan jakaa tietoa avoimesti kaikille. Toisaalta ERP-järjestelmä voi myös vahvistaa yrityksen hierarkkisuutta ja valtarakenteita, jos tieto keskitetään vain osalle työntekijöistä. Lue blogikirjoitus »
Muuttaako toiminnanohjausjärjestelmä yrityksen hierarkkisia tai sosiaalisia rakenteita?
Toiminnanohjaus Blogi
Käyttöönottoprojekti tärkeämpi yrityksille kuin itse ERP-järjestelmä Yrityksen kannalta toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) ominaisuuksiakin tärkeämpi asia on usein se, miten käyttöönottoprojekti hoidetaan sekä miten projektiin valmistaudutaan. Pelkkä järjestelmän vaihtaminen uuteen ei tehosta toimintaa. Lue blogikirjoitus »
Käyttöönottoprojekti tärkeämpi yrityksille kuin itse ERP-järjestelmä
Toiminnanohjaus Blogi
Huomioi nämä ohjelmistoja vertailtaessa Ohjelmistoja valitessa huomiota kannattaa kiinnittää muuhunkin kuin hintaan, jotta haluttu lopputulos palvelee liiketoimintatarpeita mahdollisimman hyvin. <br><br> Vieraskynässä: Kari Heikkilä, Rubic HR Finland Lue blogikirjoitus »
Huomioi nämä ohjelmistoja vertailtaessa
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
IT-budjetit kuriin investoimalla Yritysten vuosittaisiin IT-budjetteihin kohdistuu jatkuvasti kasvupaineita. Oikein kohdennettuna pilvipalvelut saattavat olla ratkaisu IT-investointien kurissa pitämiseen. Lue vinkkimme IT-kulujen hallinnointiin. Lue blogikirjoitus »
IT-budjetit kuriin investoimalla
Toiminnanohjaus Blogi
Työntekijälle räätälöitävät dashboardit ERP:issä Toiminnanohjausohjelmisto on yrityksen liiketoiminnan kannalta kriittinen työkalu, joka kertoo reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksen taloudesta ja eri toiminnoista. Työntekijän kannalta tärkeintä on, että juuri hänen roolilleen oleellinen tieto on helposti ja nopeasti omaksuttavissa. Lue blogikirjoitus »
Työntekijälle räätälöitävät dashboardit ERP:issä
Toiminnanohjaus Blogi
Kuka pelkää pilvipalveluja? Mietittäessä pilvipalveluihin siirtymistä, tärkein asia mitä tulisi pohtia ovat yrityksen työntekijät. Kyseessä ei ole pelkkä teknologiapäätös vaan päätös parantaa henkilöstötyytyväisyyttä. Lue blogikirjoitus »
Kuka pelkää pilvipalveluja?
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Blogi
3 tapaa tehdä parempaa tulosta teknisessä tukkukaupassa Kolme erilaista polkua oman yrityksen suorituskyvyn parantamiseksi. Minkä polun sinä valitset kuluvaan vuoteen? Lue blogikirjoitus »
3 tapaa tehdä parempaa tulosta teknisessä tukkukaupassa
Toiminnanohjaus Tukku- ja erikoistavarakauppa Blogi
Kasvuyritys, oletko oman kasvusi pullonkaula? Liiketoiminnan kasvaessa, on yrityksen manuaaliset toiminnot kyettävä automatisoimaan. Toiminnanohjausjärjestelmän hankkiminen nousee ajankohtaiseksi asiaksi viimeistään silloin, kun myyjät käyttävät leijonanosan työajastaan muuhun kuin myymiseen. Lue blogikirjoitus »
Kasvuyritys, oletko oman kasvusi pullonkaula?
Liiketoiminnan kehittäminen Blogi
Miksi ERP-järjestelmä kannattaisi siirtää pilveen? Vaikka pilvipalvelut ovat kuluttajille jo arkipäivää, koetaan yrityksissä vielä epäluuloisuutta niitä kohtaan. Lue neljä tärkeintä syytä siirtää toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) omalta palvelimelta pilveen. Lue blogikirjoitus »
Miksi ERP-järjestelmä kannattaisi siirtää pilveen?
Toiminnanohjaus Blogi
Kauppalehti blogi: Vieläkö yrityksesi juoksuttaa ihmisiä konttorille kesken lomien? Suomen lomakausi alkaa juhannuksena, mutta liiketoiminnan monet rattaat täytyy pitää pyörimässä lomien aikanakin. Miten yrityksen kannattaa hoitaa loma-ajan pakolliset rutiinit henkilöstön kannalta miellyttävimmällä tavalla? Lue blogikirjoitus »
Kauppalehti blogi: Vieläkö yrityksesi juoksuttaa ihmisiä konttorille kesken lomien?
Taloushallinto Toiminnanohjaus Blogi
Tilauspiste ja taloudellinen tilauserä (EOQ) varastonohjauksessa Matalien katteiden liiketoiminnassa tehokkaat toimitusketjut mahdollistavat tuloksen tekemisen. Moni yritys kilpailuttaa ainoastaan rahdin hinnan vuosittain kustannussäästöjä hakiessaan mutta jättää toimitusketjun muut osat huomioimatta Lue blogikirjoitus »
Tilauspiste ja taloudellinen tilauserä (EOQ) varastonohjauksessa
Toiminnanohjaus Tukku- ja erikoistavarakauppa Blogi
Integraatiot yritystoiminnan tehostamisessa Liiketoimintajärjestelmien automaatiosta ja integraatioista puhutaan paljon ja niiden avulla organisaatiot voivat saavuttaa merkittäviä hyötyjä. Toistuvien tehtävien automatisointi ei pelkästään säästä aikaa, vaan se vapauttaa resursseja käytettäväksi muihin, tuottaviin tehtäviin. <br><br>Vieraskynässä: Tomi Räsänen, Flashnode Lue blogikirjoitus »
Integraatiot yritystoiminnan tehostamisessa
Toiminnanohjaus Blogi
Tehoton projektinhallinta heikentää urakointiyritysten kilpailukykyä Urakointialan toiminta on monimuotoisuudessaan varsin vaikeasti hallittavaa. Tehokas projektin- ja tiedonhallinta ovat avainasemassa ylläpitämässä urakointiyritysten kilpailukykyä. Lue blogikirjoitus »
Tehoton projektinhallinta heikentää urakointiyritysten kilpailukykyä
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Rakentaminen ja urakointi Blogi
Talousjohtaja 2018 Talousjohtaja Pasi Harjula kertoo talouden muutosmatkasta, jonka hän käynnisti vuonna 2014 Visma Softwaressa. Harjula kertoo miten muutokset näkyvät talousjohtajan työssä ja mikä on niiden merkitys yritykselle. Lisäksi hän kertoo millaisia hyötyjä on saatu, mitä on opittu ja mihin ollaan suuntaamassa seuraavaksi ja miksi. Katso video »
Talousjohtaja 2018
Liiketoiminnan kehittäminen Video
Miten kasvattaa tuottavuutta ERP-järjestelmällä? Saatko kaikki tehot irti nykyisestä toiminnanohjausjärjestelmästäsi? Usein osa ERP-järjestelmän toiminnallisuuksista menee hukkaan, koska käyttäjät eivät tiedä niiden olemassaolosta. Lue oppaastamme, miten modernin toiminnanohjausjärjestelmän tulisi toimia. Lataa opas »
Miten kasvattaa tuottavuutta ERP-järjestelmällä?
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Opas
Tehokas toiminnanohjaus energia-alan yrityksissä Toiminnanohjaus energia-alan yrityksissä perustuu tehokkaaseen projektin- ja tiedonhallintaan. Toimintamallien sähköistyminen sekä asiakastietojärjestelmät tuovat myös omat vaatimuksensa toiminnanohjaukselle. Tämä opas on kirjoitettu niille energia-alan yrityksille, jotka haluavat saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta omaan toimintaansa tehokkaan toiminnanohjauksen avulla. Lataa opas »
Tehokas toiminnanohjaus energia-alan yrityksissä
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Energia Opas
Tehokas toiminnanohjaus urakointiyrityksissä Urakointialan kovan kilpailun keskellä kannattavuudesta huolehtiminen ja kilpailukyvyn säilyttäminen on yritykselle ensiarvoisen tärkeää. Hintojen korottaminen ei useinkaan ole vaihtoehto kannattavuuden parantamiseksi, jolloin ainoaksi keinoksi jää hyödyntää nykyiset resurssit tehokkaammin. Lue oppaastamme, miten tehokas toiminnanohjaus edistää toiminnan tehokkuutta urakointitoimialalla. Lataa opas »
Tehokas toiminnanohjaus urakointiyrityksissä
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Rakentaminen ja urakointi Opas
Tehokas toiminnanohjaus teollisuusyrityksissä Tyypillisesti toiminnanohjausjärjestelmää on hyödynnetty teollisuusyritysten myynnissä, materiaalinhallinnossa sekä taloushallinnossa. Jatkossa teollisuusyritysten haasteena on saada ERP-järjestelmä vielä tehokkaampaan käyttöön myös tuotannon puolella. Lue oppaastamme, miten teollisuusyrityksen toimintaan saada lisää selkeyttä ja hallittavuutta tehokkaan toiminnanohjauksen avulla. Lataa opas »
Tehokas toiminnanohjaus teollisuusyrityksissä
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Teollisuus Opas
Digitaalinen indeksi 2018 - Suomi Visman Digitaalinen Indeksi mittaa suomalaisten pk-yritysten ja organisaatioiden liiketoimintaprosessien digitalisoinnin tilaa. Tulokset auttavat yritysjohtoa ymmärtämään, kuinka tehokkaasti yritykset hyödyntävät automaatiota seitsemän yleisimmän liiketoimintaprosessin osalta. Lataa opas »
Digitaalinen indeksi 2018 - Suomi
Liiketoiminnan kehittäminen Opas
Dashboardit liiketoiminnan johtamisessa Menestyvä johto tietää, että paras keino parantaa jotain on alkaa mittaamaan sitä. Perinteisesti KPI-mittareiden rakentaminen ja päivittäminen on kuitenkin vaatinut paljon aikaa ja työtä, esimerkiksi Excelissä. Tässä pikaoppaassa kerrotaan, miten saavutat kilpailukykyä tuomalla reaaliaikaiset visuaaliset mittaristot yrityksen operatiivisen päätöksenteon tueksi. Lataa opas »
Dashboardit liiketoiminnan johtamisessa
Liiketoiminnan kehittäminen Opas
Liiketoimintatiedon ja BI:n hyödyntäminen pk-yrityksissä Miten pk-yritys voi hyödyntää liiketoimintatietoaan? Tutustu, miksi myös pk-yritysten kannattaa panostaa liiketoimintatiedon hakemiseen ja analysointiin sekä nappaa konkreettisia vinkkejä liiketoimintatiedon hyödyntämiseen. Lataa opas »
Liiketoimintatiedon ja BI:n hyödyntäminen pk-yrityksissä
Liiketoiminnan kehittäminen Opas
Vinkit palkanlaskentaohjelman hankintaan Haluatko helpottaa palkanlaskijan työtä tai parantaa palkanlaskennan raportointia? Oletko ajatellut palkanlaskentaohjelman hankintaa, mutta käyttöönotolle ei tunnu löytyvän aikaa? Opas kertoo, millainen on hyvä palkanlaskentaohjelma ja mitä kannattaa huomioida ohjelmaa hankkiessa. Muistathan huomioida myös Tulorekisterin! Lataa opas »
Vinkit palkanlaskentaohjelman hankintaan
Taloushallinto Opas
Opas matka- ja kululaskujen käsittelyyn Oppaasta saat vinkkejä miten ja millä työkaluilla yrityksesi voi automatisoida matkalaskuprosessin. Lataa opas »
Opas matka- ja kululaskujen käsittelyyn
Taloushallinto Opas
5 askelta sähköiseen taloushallintoon Tässä oppaassa esitellään miten sähköiseen taloushallintoon siirtyminen tapahtuu ja mitkä ovat yrityksen tärkeimpiä tehtäviä muutoksen aikana. Parhaan hyödyn tästä oppaasta saavat ne yritykset, jotka vielä harkitsevat oman taloushallintonsa tai sen eri osien sähköistämistä. Lataa opas »
5 askelta sähköiseen taloushallintoon
Taloushallinto Opas
Pikaopas kassanhallintaan Suomi elää taloudellista kasvun aikaa. Vienti vetää, työttömyys laskee ja yritysten myynti- sekä kannattavuusluvut kehittyvät nyt erityisen positiivisesti. Vaikka yritysten talousnäkymät ovatkin poikkeuksellisen hyvät, kannattaa yrityksissä edelleen kiinnittää huomiota yhteen keskeisimpään talouden osa-alueeseen - kassanhallintaan. Lataa opas »
Pikaopas kassanhallintaan
Taloushallinto Opas
Taloushallinnon ulkoistaminen Olit sitten vaihtamassa tilitoimistoa tai kasvava yritys, jolle ei enää riitä pelkkä taulukkolaskenta kirjanpidon hoitamiseen, löytyy taloushallinnon ulkoistamiseen monta eri vaihtoehtoa. Tämän oppaan tarkoituksena on kertoa yrityksen päättäjille nykyaikaisista ulkoistamismahdollisuuksista ja mitä kannattaa ottaa huomioon taloushallintoa ulkoistaessa. Lataa opas »
Taloushallinnon ulkoistaminen
Ulkoistaminen Opas
Taloushallintojärjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa Taloushallinto on yksi ensimmäisistä asioista, joka on järkevää ulkoistaa, kun haetaan liiketoiminnan tehostamista ja säästöjä. Yhä useampi yritys haluaa myös siirtää toimintaansa paperittomaksi, johon sähköiset palvelut tuovat ratkaisun. Tämän oppaan tarkoituksena on kertoa yrityksen päättäjille sähköisen taloushallinnon, sekä erityisesti tilitoimiston kanssa yhdessä käytettävän taloushallintojärjestelmän tuomia hyötyjä. Lataa opas »
Taloushallintojärjestelmän yhteiskäyttö tilitoimiston kanssa
Ulkoistaminen Opas
Talousjohtajan tietopaketti ERP-projektista Kuinka paljon ERP-projekti vie talousjohtajalta työaikaa? Miten projekti vaikuttaa päivittäiseen työhön? Lue oppaastamme vinkit kuinka varautua projektiin, mitä talousjohtajalta odotetaan ja miten toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa talousjohtajan työtä. Lataa opas »
Talousjohtajan tietopaketti ERP-projektista
Toiminnanohjaus Opas
Toimitusjohtajan tietopaketti ERP-projektista Mitkä ovat toimitusjohtajan tärkeimmät tehtävät ennen ERP-projektin käynnistämistä ja sen aikana? Lue oppaastamme vinkit, miten toimitusjohtaja voi varmistaa onnistuneen ERP-projektin. Lataa opas »
Toimitusjohtajan tietopaketti ERP-projektista
Toiminnanohjaus Opas
ERP-järjestelmän siirtäminen pilveen Liikkuvan työn ja etäkäytön yleistyessä monet yritykset joutuvat pohtimaan toiminnanohjausjärjestelmän viemistä pilveen. Oppaassa esitellään pilvipohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän yritykselle tuomat hyödyt sekä se, miten nykyinen toiminnanohjausjärjestelmä käytännössä viedään pilveen. Lataa opas »
ERP-järjestelmän siirtäminen pilveen
Toiminnanohjaus Opas
ERP-projektiin valmistautuminen Yrityksen ei kannata lähteä mukaan järjestelmähankkeeseen suunnittelematta sitä huolella. ERP-järjestelmän hankinnassa piilee useita erilaisia sudenkuoppia ja riskejä, jotka ovat kuitenkin vältettävissä, kun järjestelmäprojekti tehdään huolella suunnitellusti. Tämä opas kertoo miten ERP-projekti yleensä etenee ja mitä kannattaa ottaa huomioon. Lataa opas »
ERP-projektiin valmistautuminen
Toiminnanohjaus Opas
ERP-projektin vaikutukset henkilöstöön ja yrityksen päivittäiseen toimintaan Yli 73%:ssa yrityksistä ERP-projekti työllistää kolme työntekijää tai enemmän. Koska projekti tehdään yleensä oman työn ohella, kannattaa avainhenkilöt sitouttaa projektiin huolella alusta alkaen sekä pitää koko henkilöstö ajan tasalla projektin etenemisestä ja tavoitteista. Lataa opas »
ERP-projektin vaikutukset henkilöstöön ja yrityksen päivittäiseen toimintaan
Toiminnanohjaus Opas
ERP-projektin aikataulu ja kesto Vuonna 2016 39% ERP-projekteista pysyi aikataulussa. Syitä aikataulun venymiseen olivat mm. projektin laajeneminen tai valmiiksi epärealistinen aikataulu. Lataa opas »
ERP-projektin aikataulu ja kesto
Toiminnanohjaus Opas
ERP-järjestelmän hankintaopas ERP-järjestelmän hankinta yritykselle on aina paitsi merkittävä investointi, myös yksi suurimmista muutosprosesseista. Tämän oppaan tavoitteena on antaa yritykselle valmiudet järjestelmän ja järjestelmätoimittajan valintaan. Parhaan hyödyn tästä oppaasta saavat ne yritykset, jotka ovat hankkimassa ensimmäistä ERP-järjestelmäänsä. Lataa opas »
ERP-järjestelmän hankintaopas
Toiminnanohjaus Opas
Vinkit kasvuyrityksille ERP-järjestelmän hankintaan Ensimmäisen ERP-järjestelmän hankinta on merkittävä investointi kasvuyritykselle ja se mahdollistaa sen, että yritys voi jatkaa kasvuaan.Tämän oppaan tavoitteena on rohkaista lukijaa kehittämään omaa liiketoimintaansa. Oppaassa käydään läpi yleisiä sudenkuoppia, joita ERP-projektiin lähdettäessä saatetaan kohdata sekä annetaan vinkkejä, miten toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa onnistutaan. Lataa opas »
Vinkit kasvuyrityksille ERP-järjestelmän hankintaan
Liiketoiminnan kehittäminen Toiminnanohjaus Opas
Pilvi vai On-Premise ERP? Oletko hankkimassa ERP-järjestelmää ja valittavanasi on pilvi tai On-Premise -ohjelmisto? Miten nämä kaksi mallia eroavat toisistaan? Entä mitkä ovat pilviohjelmiston vahvuudet ja heikkoudet? Tässä oppaassa käydään läpi pilvi ja On-Premise -ohjelmistojen eroja ja autetaan lukijaa ymmärtämään pilvipalvelujen tarjoamat mahdollisuudet oman yrityksen osalta. Lataa opas »
Pilvi vai On-Premise ERP?
Toiminnanohjaus Opas
Taloushallinto-ohjelmiston ostajan opas Tässä oppaassa kuvataan sähköisen toimintatavan mahdollistavan taloushallinto-ohjelmiston hankintaprosessi sekä tarjotaan vinkkejä prosessin eri vaiheisiin. Lataa opas »
Taloushallinto-ohjelmiston ostajan opas
Taloushallinto Opas
Teollisuuden keinulauta: kustannukset vs. kilpailukyky Teollisuusyrityksen toiminnan johtaminen on taiteilua keinulaudalla: kustannuksia alas ja kilpailukykyä ylös. Lue mihin viiteen osa-alueeseen teollisuusyrityksen kannattaa panostaa saadakseen liiketoimintansa nousuun. Lue blogikirjoitus »
Teollisuuden keinulauta: kustannukset vs. kilpailukyky
Toiminnanohjaus Teollisuus Blogi
Visio on dataa väkevämpi voima Viime vuosien aikana ei kukaan ole voinut välttyä kuulemasta, miten tärkeää yrityksen omistamasta datasta on tullut. Tiedetään, että mitä nopeammin ja menestyksekkäämmin dataa voidaan hyödyntää, sitä vahvempi kilpailuetu saavutetaan. Mutta tekeekö data yrityksen autuaaksi? Lue blogikirjoitus »
Visio on dataa väkevämpi voima
Työn uusi suunta Blogi
Tuliko ensin teknologia, visio vai ihminen? Useiden yritysten johdossa mietitään kilpailukyvyn parantamista. Keskusteluihin on digitalisaation ja automatisoinnin rinnalle nousseet koneoppimisen ja tekoälyn hyödyntäminen. Hyvin usein yrityksen toimintojen tehostamista ja automatisointia lähdetään ratkaisemaan teknologia edellä, lähestymisellä, joka harvoin johtaa toivottuun lopputulokseen.   Lue blogikirjoitus »
Tuliko ensin teknologia, visio vai ihminen?
Työn uusi suunta Blogi
Historia kertoo tulevaisuudesta – hyödynnätkö jo olemassa olevan datan? Koneoppimisesta ja tekoälystä puhutaan paljon, mutta useassa yrityksessä niiden hyödyntämistä ei olla vielä mietitty, eikä selkeitä käyttötarpeita osata välttämättä tunnistaa. Harvoin yrityksellä on selkeä kuva siitä, mitkä data-assetit ovat merkitseviä onnistuneessa asiakassuhteessa ja olemassa olevan data hyödyntäminen unohdetaan - kuka sitä nyt historiaan haluaisi palata? Lue blogikirjoitus »
Historia kertoo tulevaisuudesta – hyödynnätkö jo olemassa olevan datan?
Työn uusi suunta Blogi
Innostuksesta onnistumiseen – hyödyntääkö yrityksenne jo tärkeimmän voimavaransa? Tutkimusten mukaan myönteinen ilmapiiri selittää jopa 20-30 prosenttia yritysten liikevaihdosta. Yrityksen arvot sekä johdon tapa toimia luovat perustan sille, miten yritys hyödyntää tärkeimmän voimavaransa - eli työntekijät. Lue blogikirjoitus »
Innostuksesta onnistumiseen – hyödyntääkö yrityksenne jo tärkeimmän voimavaransa?
Työn uusi suunta Blogi
Mitä hyötyä ja kenelle sinä tuotat? Kun ajatellaan hyvin mustavalkoisesti, kaikella työllä on yksi lopullinen tavoite. Auttaa jotain toista ihmistä tavalla tai toisella. Kokemus työn merkityksestä on yksi motivaation ja hyvinvoinnin kulmakiviä. On surullista, että niin moni työntekijä kokee, ettei häntä ja hänen tekemistä arvosteta töissä, tai ei löydä syvempää merkitystä työlleen. Mennään vain töihin. Vieraskynässä Markku Silventoinen Muutostoimisto Flowsta. Lue blogikirjoitus »
Mitä hyötyä ja kenelle sinä tuotat?
Blogi
Tulevaisuuden työn rakennuspalikat Millaisista asioista mielestäsi yrityksen kilpailukyky tulevaisuudessa rakentuu? Me Visma Softwarella uskomme, että keskeisimmät rakennuspalikat ovat data, visio ja ihmiset. Näiden kolmen teeman ympärille rakensimme myös lokakuussa 2018 järjestetyn Työn Uusi Suunta -seminaarin. 212 osallistujaa vastasi kyselyyn heidän näkemyksistään yritysten kilpailukyvystä tulevaisuudessa. Lue blogikirjoitus »
Tulevaisuuden työn rakennuspalikat
Työn uusi suunta Blogi
Tekoälyn ja ihmisen yhteispeli on tulevaisuutta Tekoälyn viemillä työpaikoilla pelottelu on turhaa – työn tehostaminen on kestävän kehityksen elinehto. Työn vähentämisen sijaan tekoäly pikemminkin antaa meille mahdollisuuden keskittyä entistä enemmän tuottavaan ja arvoa luovaan työhön. Vieraskynässä Joonas Ollila Weoptitlta. Lue blogikirjoitus »
Tekoälyn ja ihmisen yhteispeli on tulevaisuutta
Työn uusi suunta Blogi
Verkkolaskujen hyödyt ja käyttöönotto Verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto tulee yritykselle monessa mielessä edulliseksi verrattuna paperilaskujen käsittelyyn. Verkkolaskuihin siirtyminen on puolestaan niin helppoa, että yhdenkään yrityksen ei kannataisi nykyään käsitellä enää paperilaskuja. Lue oppaasta miksi yrityksen kannattaa siirtyä vekkolaskutukseen ja mitä se vaatii. Lataa opas »
Verkkolaskujen hyödyt ja käyttöönotto
Taloushallinto Opas
Mahdollisuudet voitoksi – kokemukseni yritysfuusiosta Yritysfuusio voidaan nähdä joko mahdollisuutena tai peikkona. Tässä kirjoituksessa pohdin, miten käynnissä oleva fuusioprosessi on näyttäytynyt sekä minulle henkilökohtaisella tasolla että fuusioitavan yrityksen henkilöstölle, ja miten sulautuminen vaikuttaa asiakkaisiimme. Lue blogikirjoitus »
Mahdollisuudet voitoksi – kokemukseni yritysfuusiosta
Blogi
Tekeekö teknologia ohjelmistokonsultin työstä tarpeettoman? Työn muutos koskettaa monia ammatteja, mekään konsultoinnissa emme ole siltä pystyneet välttymään. Vaikka moni asia on matkan varrella helpottunut, tuo muutos mukanaan myös haasteita konsulttien osaamiselle. Lue blogikirjoitus »
Tekeekö teknologia ohjelmistokonsultin työstä tarpeettoman?
Työn uusi suunta Blogi
Miksi ja miten tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan Tilitoimistot ovat sopeuttamassa toimintaansa muuttuvien markkinoiden mukaiseksi, ja sen vuoksi ne ovat strategisten valintojen edessä. Tässä oppaassa tuodaan esille uusi työskentelytapa, joka mahdollistaa entistä läheisemmän yhteistyön tilitoimiston ja sen asiakkaiden välillä. Lataa opas »
Miksi ja miten tilitoimistojen pitäisi muuttaa liiketoimintamalliaan
Tilitoimisto Opas
Palvelukokemus on yhteinen matka kohti ratkaisua Palvelukokemuksen lopputulos on aina ratkaisu, ja matka kohti ratkaisua kuljetaan asiakkaan kanssa yhdessä. Mikäli asiakas ja asiakaspalvelija eivät ole samassa kyydissä, matkasta tulee pitkä ja mutkitteleva. Lue sovellusasiantuntija Ainomarin mietteitä hyvästä palvelukokemuksesta. Lue blogikirjoitus »
Palvelukokemus on yhteinen matka kohti ratkaisua
Asiakaskokemus Blogi
Työ kaupungissa, mieli maalla? Työ ja työpaikkasi ohjaavat pitkälti sitä, missä asut ja elät. Isoissa kaupungeissa asuminen on kallista ja moni päätyykin pääkaupunkiseudulle töiden perässä. Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan etätyötä tekevät ovat onnellisempia ja kokevat enemmän arvostusta työstään kuin ne henkilöt, jotka työskentelevät toimistolla. Mitä hyötyjä etätyössä on? Miten mahdolliset haitat voidaan minimoida? Lue blogikirjoitus »
Työ kaupungissa, mieli maalla?
Asiakaskokemus Työn uusi suunta Blogi
Työ digitalisoituu, ihminen ei Tulevat teknologian innovaatiot vaikuttavat yrityksiin, johtamiseen ja työntekijöihin. Häviävien työtehtävien lista on pitkä - jopa 50 % nykyisistä töistä uskotaan katoavan. Miten käy työntekijöiden ja mitkä ovat yritysten kilpailuvaltit tulevaisuudessa? Lue blogikirjoitus »
Työ digitalisoituu, ihminen ei
Asiakaskokemus Työn uusi suunta Blogi
Pelaako palvelusi tilanteessa kuin tilanteessa? Asiakas saattaa kohdata useampia vuorovaikutushetkiä yrityksesi kanssa. Kaikki nämä hetket muokkaavat kokemusta siitä, miten asiakas näkee yrityksesi. Onnistuessaan kohtaaminen nostaa asiakaskokemuksen uudelle tasolle, huonoimmassa tapauksessa päädyt repimään asiakasta niin moneen suuntaan, ettet enää itsekään tiedä, mitä asiakas lopulta halusi - ja miten pystyt siihen vastaamaan. Lue blogikirjoitus »
Pelaako palvelusi tilanteessa kuin tilanteessa?
Asiakaskokemus Blogi
Tukeeko ohjelmistosi käyttöä robotti vai ihminen? Tukipalvelut ovat olleet jo jonkin aikaa myllerryksessä ja on ennustettu, että muutostahti kiihtyy entisestään. Digitaalisuus ja monikanavaisuus ovat tämän päivän ehdottomat avainsanat, kun puhutaan ohjelmiston käytön tuesta. Lue blogikirjoitus »
Tukeeko ohjelmistosi käyttöä robotti vai ihminen?
Asiakaskokemus Blogi
Ketteryyttä järjestelmäkoulutuksiin Tutkimusten mukaan suurin syy järjestelmäinvestoinnin huonoon takaisinmaksuun on käyttöönoton jälkeisen koulutuksen puute. Yksi koulutuspäivä ei riitä takaamaan, että käyttöönotto sujuu kuin tanssi, järjestelmäosaaminen ei ole niitä asioita jotka tarttuvat ihmiseen kerrasta. Miten teidän yrityksessänne varmistetaan ohjelmiston uusien ominaisuuksien hyödyntäminen? Lue blogikirjoitus »
Ketteryyttä järjestelmäkoulutuksiin
Oman työn kehittäminen Blogi
Näin järjestät aikaa ja mahdollisuuksia innovatiivisuudelle Kuulostaako innovaattori tai mielipidejohtaja kaukaiselta? Innovaatiivisuuteen voi myös oppia. Riittää, että olet innostunut alastasi ja kaikesta uudesta ja haluat jakaa tietoa muille. Lue blogikirjoitus »
Näin järjestät aikaa ja mahdollisuuksia innovatiivisuudelle
Oman työn kehittäminen Blogi
Koulutusta klikkauksen päässä Järjestelmäkoulutusten vaikuttavuutta on tutkittu ja todettu siinä olevan paljon parantamisen varaa. Monimuotoiset, modernit koulutuskanavat mahdollistavat joustavan opiskelun ja tuovat koulutukset jo käyttäjän työpöydälle. Lue miten Visma on kääntänyt koulutuspalveluitaan tervelähtöisempään suuntaan. Lue blogikirjoitus »
Koulutusta klikkauksen päässä
Oman työn kehittäminen Blogi
Ainekset järjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon Uuden järjestelmän hankinta tai vaihto on aina investointi, joka syö yritykseltä sekä rahaa että resursseja. Ohjelmistotoimittaja voi omalta osaltaan vaikuttaa projektin onnistuneeseen lopputulokseen Lue blogikirjoitus »
Ainekset järjestelmän onnistuneeseen käyttöönottoon
Oman työn kehittäminen Blogi
Onko järjestelmäsi tehokäytössä vai tehohoidossa? Tutkimusten mukaan lähes 80% yrityksistä käyttää järjestelmäänsä tehottomasti. Lue miten käyttötapakartoituksen avulla voidaan selventää järjestelmän nykyistä käyttötapaa ja osaamistarpeita. Lue blogikirjoitus »
Onko järjestelmäsi tehokäytössä vai tehohoidossa?
Oman työn kehittäminen Blogi
Niskalenkki kiireestä ja stressistä - kohti tehokasta ja hallittavaa työtä Nykyään työtä voidaan tehdä missä ja milloin vain ja tämä asettaa uusia haasteita työn tehostamiseen ja ihmisten hyvinvointiin. Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan joka kolmannes arvioi, että suurin osa työstä (75 %) tehdään nopealla tahdilla tiukoissa aikatauluissa. Pieni kiire tekee hyvää, mutta jatkuvassa kiireessä työskentely heikentää lopulta tuottavuutta, hyvinvointia ja motivaatiota omaan työhön. Lue blogikirjoitus »
Niskalenkki kiireestä ja stressistä - kohti tehokasta ja hallittavaa työtä
Oman työn kehittäminen Työn uusi suunta Blogi
5 tietoturvavinkkiä pk-yritykselle 30. marraskuuta vietetään kansainvälistä "turvaa tietokoneesi -päivää". Ifin kesällä tuottaman tutkimuksen mukaan jopa 29 prosenttia pk-yrityksistä on ollut tietoturvarikosyrityksen kohteena. Vaikka hyökkäysten määrä on viime vuosien aikana kasvanut, eivät valmiudet hyökkäykseltä suojautumiseen ole parantuneet. Lue blogikirjoitus »
5 tietoturvavinkkiä pk-yritykselle
Oman työn kehittäminen Blogi
Uskallatko olla eri mieltä? Suurin osa ihmisistä kammoksuu ajatusta olla eri mieltä konfliktin ja jonkinlaisen leiman pelossa. Eri mieltä oleminen voi kuitenkin johtaa parhaimmillaan uusien innovaatioiden ja tehokkaiden toimintatapojen äärelle ja tuoda paljon hyvää organisaatioon.   Lue blogikirjoitus »
Uskallatko olla eri mieltä?
Oman työn kehittäminen Työn uusi suunta Blogi
Anna aivojen levätä, kurita kroppaa Jatkuva kiireen tunne voi aiheuttaa stressiä ja tehdä työelämästä pelkkää päivästä toiseen selviytymistä.  Työstä palautuminen on elinehto sille, että esimerkiksi vaativaa asiantuntijatyötä on ylipäätään mahdollista tehdä täydellä kapasiteetilla. Palautumistapoja on monia ja tärkeintä on tunnistaa niistä itselleen sopivimmat. Lue blogikirjoitus »
Anna aivojen levätä, kurita kroppaa
Oman työn kehittäminen Blogi
Teknologian kehittyminen näkyy toimitusjohtajan arjessa Työelämä on muuttunut viimeisten vuosien aikana, kun teknologia on kehittynyt ja mahdollistanut uudenlaisia työskentelytapoja. Muutokset näkyvät myös toimitusjohtajan arjessa myönteisinä asioina. Pelko siitä, että robotti korvaisi toimitusjohtajan tulevaisuudessa, on turhaa. Lue blogikirjoitus »
Teknologian kehittyminen näkyy toimitusjohtajan arjessa
Oman työn kehittäminen Blogi
Onko "Joku" yrityksesi työllistetyin tyyppi? Asiantuntijatyön haastavuus, jatkuvat muutokset, kiire ja yhteisöllisyyden puute ovat vieneet meitä kauemmaksi siitä, mikä on ihmiselle luonnollista: auttaminen. Tunnistatko tilanteen, kun palaverissa ideoidaan uutta ja mietitään kuka asiaa lähtisi edistämään. Syvä hiljaisuus laskeutuu ja kaikki pälyilevät toisiaan varovasti kulmien alta miettien "Ottaisiko Joku tästä kopin?".  Lue blogikirjoitus »
Onko "Joku" yrityksesi työllistetyin tyyppi?
Oman työn kehittäminen Blogi
Mikä motivoi sinua oppimaan uutta? Uuden oppiminen on tärkeää, jotta pysymme kehityksen matkassa ja pidämme omaa kilpailukykyä ja osaamista yllä. Voimme opiskella uusia asioita ja ajatella, että näin toimimalla pysymme kehityksessä mukana ja etenemme uralla, mutta onko se ainoa motivaattori? Lue blogikirjoitus »
Mikä motivoi sinua oppimaan uutta?
Oman työn kehittäminen Blogi
Moderni vai perinteinen talousjohtaja? Millaisessa toimintaympäristössä moderni talousjohtaja toimii? Vertaa, oletko sinä yrityksen historiatietoon päätöksiä pohjaava talousjohtaja vai kuljetko askeleen pari edellä kilpailijoitanne. Lataa opas »
Moderni vai perinteinen talousjohtaja?
Oman työn kehittäminen Opas
Työelämän murros haastaa työntekijän Miten usein pysähdyt miettimään miltä tulevaisuuden urapolkusi näyttää kun teknologian murros muokkaa työelämää? Millaisia uusia taitoja tarvitset, jotta osaamisesi olisi relevanttia työnantajille? Mitä jos tulevaisuudessa ei ole enää yhtä selkeää urapolkua? Lue blogikirjoitus »
Työelämän murros haastaa työntekijän
Oman työn kehittäminen Työn uusi suunta Blogi
Toimiala murroksessa - vuoden digitaalisin isännöintiyritys Moderni teknologia ravistelee perinteisiä toimialoja. Miten HSI:llä nähdään modernin teknologian tarjoamat mahdollisuudet? Miksi HSI lähti digitalisoimaan toimintojaan ja millaisia asioita tästä seurasi? Katso video »
Toimiala murroksessa - vuoden digitaalisin isännöintiyritys
Työn uusi suunta Isännöinti Video
Tee viestinnästä vahvuus - opas taloyhtiön viestinnän kehittämiseksi Taloyhtiön yhteistä strategiaa tukeva viestintä ja taloyhtiön maine kulkevat käsi kädessä. Oppaassa kerromme, kuinka isännöitsijä voi kehittää taloyhtiön viestintää niin, että kaikki taloyhtiön intressiryhmät hyötyvät. Lataa opas »
Tee viestinnästä vahvuus - opas taloyhtiön viestinnän kehittämiseksi
Isännöinti Opas
Taloyhtiön ja isännöintiyrityksen moderni yhteistyö Nykyaikaisesti ja tehokkaasti toimivan isännöintiyrityksen on mahdollista tarjota asiakkailleen monia taloyhtiöiden arkea helpottavia ratkaisuja ja palveluja. Tällaisia ratkaisuja voivat olla esimerkiksi taloyhtiön omat kotisivut tai portaali, jotka mahdollistavat tehokkaan kommunikoinnin ja tuovat taloyhtiön sidosryhmät yhteisen tiedon äärelle. Lataa opas »
Taloyhtiön ja isännöintiyrityksen moderni yhteistyö
Isännöinti Opas
Miten isännöintiyritys voi kehittää liiketoimintaansa Asiakkaiden kasvavat vaatimukset, kilpailutilanne sekä kustannustehokkuuden tavoittelu pakottavat nyt isännöintiyrityksiä tehostamaan toimintaansa. Päivittäisten rutiinien lisäksi aikaa tulisi jäädä yhä enemmän myös asiakaspalvelulle ja -viestinnälle. Lataa opas »
Miten isännöintiyritys voi kehittää liiketoimintaansa
Isännöinti Opas
6 vinkkiä nykyaikaiseen isännöintiin Isännöintialalla parhaiten menestyviä yrityksiä yhdistää yksi tekijä - ne hallitsevat tiedon. Näissä isännöintiyrityksissä kiinteistötietoa, taloustietoa ja kokemustietoa kerätään, tallennetaan ja jalostetaan tehokkaasti. Lataa opas »
6 vinkkiä nykyaikaiseen isännöintiin
Isännöinti Opas
Mikä tekee taloyhtiöstä hyvämaineisen? Taloyhtiön maine saattaa olla ratkaisevassa asemassa, kun uusi ostaja harkitsee asunnon ostoa. Miten taloyhtiön maineeseen pystytään vaikuttamaan hyvällä isännöinnillä ja nykyaikaisilla palvelukanavilla? Lue blogikirjoitus »
Mikä tekee taloyhtiöstä hyvämaineisen?
Isännöinti Blogi
Miksi isännöinnissä tulisi kiinnostua asiakaskokemuksesta? Asiakkaan kuuntelusta on bisnesgurujen mukaan tulossa liiketoiminnan elinehto eikä isännöinti ole poikkeus. Mutta miten asiakaskokemus näkyy isännöinnissä ja miksi siitä tulisi olla kiinnostunut? Lue blogikirjoitus »
Miksi isännöinnissä tulisi kiinnostua asiakaskokemuksesta?
Isännöinti Blogi
Isännöinnin kilpailuetua ainutlaatuisesta palveluprosessista Vieraskynä Mika Pouttu, Seinäjoen Isännöintikulma Oy: Mistä tulee kilpailuetu isännöinnissä? Mielestäni siitä, että pystyy palvelemaan asiakkaitaan ainutlaatuisella tavalla tarjoten aitoja asiakashyötyjä. Muuttuvan työ- ja liiketoimintaympäristön keskellä tulisi myös isännöinnissä arvioida ja kehittää prosesseja asiakaslähtöisesti. Lue blogikirjoitus »
Isännöinnin kilpailuetua ainutlaatuisesta palveluprosessista
Isännöinti Blogi
Miten kehittää taloyhtiön ja isännöintiyrityksen yhteistyötä? Jotta taloyhtiön arki olisi mahdollisimman vaivatonta, tulisi myös taloyhtiön hallituksen, asukkaiden, osakkaiden ja isännöintiyrityksen välisen yhteistyön ja viestinnän olla mahdollisimman sujuvaa. Lue artikkelista miten voit kehittää yhteistyötä. Lue artikkeli »
Miten kehittää taloyhtiön ja isännöintiyrityksen yhteistyötä?
Isännöinti Artikkeli
Rakennusalan työturvallisuus on kaikkien vastuulla Työturvallisuus rakennusalalla tarkoittaa muutakin kuin kypäräpakkoa työmailla. Se tarkoittaa avoimia toimintamalleja sekä yhteistä vastuuta työmaan turvallisuuden havainnoinnista. Mikäli alan turvallisuutta halutaan kehittää, vaatii se asennemuutosta ja läpinäkyvyyden takaavat työkalut. Lue blogikirjoitus »
Rakennusalan työturvallisuus on kaikkien vastuulla
Rakentaminen ja urakointi Blogi
Mikä estää tehokkaan tekemisen työmaalla? Vieraskynässä Roosa Selkämaa, NCC. Rakennusteollisuuden tehokkuus on ollut niin lehtiotsikoissa kuin tutkijoidenkin kohteena. Olen NCC:llä työmaainsinöörinä ja tein diplomityöni keskittyen erityisesti viestintäongelmista johtuvaan hukka-aikaan. Lähtökohtaisena oletuksenani oli, että ihmisten käsitys hukka-ajan suuruudesta eroaa. Lue blogikirjoitus »
Mikä estää tehokkaan tekemisen työmaalla?
Rakentaminen ja urakointi Blogi
Rakennusalan tiedonantovelvollisuus – opas urakka- ja henkilöraportointien tekemiseen Tiedonantovelvollisuus koskee rakennusalan työntekijöitä, rakennusurakoita sekä rakennuspalveluiden tilaajia. Velvollisuus jaetaan kahteen eri ilmoitustyyppiin: henkilö- ja urakkailmoitus. Lue oppaasta, kuka on tiedonantovelvollinen ja mitä tietoja on ilmoitettava sekä miten ilmoittaminen tapahtuu käytännössä. Lataa opas »
Rakennusalan tiedonantovelvollisuus – opas urakka- ja henkilöraportointien tekemiseen
Rakentaminen ja urakointi Opas
Turvallinen työmaa Rakennusalan työturvallisuuteen kuuluu toki mm. tapaturmien kirjaukset ja suojainten käyttö, mutta kaikki kuitenkin lähtee työntekijöiden, johdon ja yrityksen kollektiivisesta asenteesta. Tässä oppaassa kerromme, miksi työturvallisuuteen kannattaa panostaa, mitä sen edistämiseen rakennusalalla kuuluu sekä millaisia mahdollisuuksia digitaaliset palvelut tarjoavat työmaiden turvallisuuden parantamiseen. Lataa opas »
Turvallinen työmaa
Rakentaminen ja urakointi Opas
Tilitoimisto on tulevaisuudessa yhä enemmän asiantuntija- kuin rutiinipalvelujen tarjoaja Kuittien käsittely ja tiliöinti ei ole sitä, mistä asiakkaasi on halukas maksamaan. Suuntaa katseesi konsultatiiviiseen taloushallinnon asiantuntijatyöhön. Se on tehtäväsi nyt ja erityisesti tulevaisuudessa. Lue artikkeli »
Tilitoimisto on tulevaisuudessa yhä enemmän asiantuntija- kuin rutiinipalvelujen tarjoaja
Tilitoimisto Artikkeli
Asiakas maksaa tulevaisuuden tilitoimistoille konsultoinnista ja liiketoiminnan ohjaamisesta Kuluttajinakin olemme keskittämässä hankintojamme kauppoihin, joista saa mahdollisimman paljon hankittua kerralla. Arjessa ei ole aikaa kiertää hedelmäkauppaa, lihakauppaa tai maitokauppaa erikseen. Liiketoiminnassakin yhdenmukaisuus, sujuvuus ja käyttöjärjestelmien integrointi on tullut jäädäkseen. Lue blogikirjoitus »
Asiakas maksaa tulevaisuuden tilitoimistoille konsultoinnista ja liiketoiminnan ohjaamisesta
Tilitoimisto Blogi
Tilitoimisto, vapauta asiakkaasi tuottamattomasta työstä Manuaalinen kuittien kiikuttelu kirjanpitäjälle ei voi olla kiireisen yrittäjän arkipäivää, hän arvostaa aitoa vuoropuhelua ja tunnuslukujen analysointia. Lue artikkeli »
Tilitoimisto, vapauta asiakkaasi tuottamattomasta työstä
Tilitoimisto Artikkeli
Tilitoimistot ja sähköisyyteen siirtymisen tuska Usein suurimmat esteet sähköisyyteen siirtymisessä ovat pelko siitä, haluavatko asiakkaat siirtyä sähköisyyteen ja tuleeko ohjelmiston vaihdosta liian työlästä. Vaikka kehityshyppy vaatii suunnittelua, lopussa se palkitsee. Tässä muutama käytännön vinkkimme tilitoimistoille, jotka haluavat nykyaikaistaa toimintansa. Lue blogikirjoitus »
Tilitoimistot ja sähköisyyteen siirtymisen tuska
Oman työn kehittäminen Tilitoimisto Blogi
Tilitoimisto - erottaudu rikkomalla ennakkoluuloja Verkosta löytyminen on nykypäivänä yritykselle välttämättömyys. Oletko ikinä miettinyt miten voisit hyödyntää ennakkoluuloja ja stereotypioita hyväksesi, erottautuaksesi muista yrityksistä? Lue blogikirjoitus »
Tilitoimisto - erottaudu rikkomalla ennakkoluuloja
Tilitoimisto Blogi
Onko tilitoimistolla varaa olla tarjoamatta asiantuntijapalveluita? Yhä useampi pk-yritys tarvitsee talousohjauksessa ja raportoinnissa ulkopuolista konsultointia ja osaamista. Sähköiset taloushallintoratkaisut auttavat tilitoimistoa kehittämään palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Lue blogikirjoitus »
Onko tilitoimistolla varaa olla tarjoamatta asiantuntijapalveluita?
Tilitoimisto Blogi
Tilitoimisto, digitalisaatio on mahdollisuutesi Kauppalehti kirjoitti, että sijoittajien olisi syytä kiinnostua tilitoimistoista ja listasi yhtiöitä, joita kannattaa odotella pörssiin. Jutussa kirjoitettiin; “Kun suurimmat yrityskaupat on saatu tehtyä, loppu ratkeaa sillä, kenellä on tehokkaimmat digitaaliset prosessit. Koneet hoitavat jatkossa manuaalisen työn, mutta ajattelutyöstä kannattaa maksaa osaavalle ihmiselle.” Lue blogikirjoitus »
Tilitoimisto, digitalisaatio on mahdollisuutesi
Tilitoimisto Blogi
Houkutteleeko tilitoimistosi nuoria osaajia? Tilitoimiston työntekijöiltä odotetaan nykypäivänä taloushallinnon substanssiosaamisen lisäksi vahvempia asiakastyötaitoja, kykyä asiakkaan haastamiseen ja jopa myynnillisyyttä. Työnkuvan vaativuus on kasvanut, mutta samalla myös työntekijät odottavat työnantajaltaan enemmän. Lue blogikirjoitus »
Houkutteleeko tilitoimistosi nuoria osaajia?
Tilitoimisto Blogi
Onko tilitoimistollasi kehitysvelkaa? Sähköisyyden seuraavasta tasosta puhutaan jo - robotiikka ja tekoäly ovat täällä. Sähköisyyden ja yhteiskäytön ei pitäisi siis enää olla uusia käsitteitä ja siten myös yleinen olettamus on, että tilitoimistot ovat omaksuneet niistä saatavat hyödyt. Ovatko kaikki tilitoimistot kuitenkaan sisäistäneet ja hyödyntäneet sitä arjessa? Lue blogikirjoitus »
Onko tilitoimistollasi kehitysvelkaa?
Tilitoimisto Blogi
Koottuja selityksiä tilitoimistokentältä Taloushallinnon sähköistyessä alati nopeampaa tahtia ja sähköisten asiakkaiden ollessa helppohoitoisempia kysyn usein kumppanitilitoimistoiltamme “miksi edes otatte perinteisiä asiakkaita sähköisten sijaan?”. Usein vastaus liittyy asiakasyrityksen kokoon tai rahaan. Kysymys on kuitenkin siitä, miten tilitoimisto tarjoaa palvelunsa ja miten tilitoimiston asiakas ymmärtää saamansa hyödyn. Lue blogikirjoitus »
Koottuja selityksiä tilitoimistokentältä
Tilitoimisto Blogi
Miksi tilitoimistoalan ammattilaista verrataan apinaan? Tämä provokatiivinen otsikko johtaa tärkeään aiheeseen tilitoimistoalan arvostuksen puutteesta. Parhaimmillaan tilitoimisto voi pelastaa yrityksen taloudelliselta katastrofilta ja toisaalta vaikuttaa positiivisesti sen menestymiseen. Mistä sitten tämä arvostuksen puute juontaa juurensa? Lue blogikirjoitus »
Miksi tilitoimistoalan ammattilaista verrataan apinaan?
Tilitoimisto Blogi
Kirjanpitäjä, olisiko aika taltuttaa tilinpäätöskiireet? Tilinpäätöskiireiden aikaan mitataan tilitoimiston kyky auttaa asiakasta näkemään suurempi kuva ja kehittämään liiketoimintaansa. Kuluvatko tilinpäätöskeskustelut peruutuspeiliin katsoen, vai pystytkö tuottamaan aitoa lisäarvoa? Lue blogikirjoitus »
Kirjanpitäjä, olisiko aika taltuttaa tilinpäätöskiireet?
Tilitoimisto Blogi
Tilinpäätösluvut valmiiksi kuukauden etuajassa? Onnistuu! Taloushallinnon sähköistyminen on muuttanut etenkin vuoden suurinta ponnistusta eli tilinpäätöksen valmistumista. Sähköiset työkalut helpottavatkin aidosti yrityksen talousosaston arkea, kunhan hyödyistä muistaa nauttia. Rutiinitekemisen nopeus ja ketteryys korostuvat erityisesti tilinpäätöskaudella, asioita ja ihmisiä on helpompi johtaa, kun on aina tilanteen tasalla. Lue blogikirjoitus »
Tilinpäätösluvut valmiiksi kuukauden etuajassa? Onnistuu!
Tilitoimisto Blogi
Tulevaisuuden tilitoimiston johtamisen ytimessä työntekijäkokemus Asiakas on yritykselle tärkeä, tai oikeastaan tärkein elinehto. Miksi tilitoimiston sitten kannattaa asettaa työntekijäkokemus strategiseksi prioriteetiksi? Yksinkertaisesti siksi, että vahva työntekijäkokemus heijastuu suoraan asiakkaan palveluun ja asiakaskokemukseen. Lue blogikirjoitus »
Tulevaisuuden tilitoimiston johtamisen ytimessä työntekijäkokemus
Tilitoimisto Blogi
Uskallatko antautua vision ohjaamaksi? Tilitoimistojen kumppanitiimi lähti muuttamaan omaa toimintaansa tavoitteenaan "Haluamme olla paras kumppani tilitoimistoille". Sen sijaan, että muutosta olisivat ohjanneet yksittäiset toimenpiteet, lähdettiin sitä toteuttamaan vision ohjaamana. Lue blogikirjoitus »
Uskallatko antautua vision ohjaamaksi?
Tilitoimisto Blogi
Vinkit tilitoimistolle tapahtuman järjestämiseen Kaiken digitaalisen kanssakäymisen ohella erilaiset seminaarit ja tapahtumat ovat edelleen tehokas tapa saada monimutkaisempikin viesti perille. Mitä tapahtumaa suunnittelessa tulee ottaa huomiooon? Lue artikkeli »
Vinkit tilitoimistolle tapahtuman järjestämiseen
Tilitoimisto Artikkeli
Näin aloitat taloushallinto-ohjelman yhteiskäytön asiakkaasi kanssa Taloushallinto-ohjelmiston yhteiskäyttö vaikuttaa tilitoimistojen ja heidän asiakkaidensa toimintatapoihin voimakkaasti. Tilitoimistot muuttuvat rutiinikirjanpitoa tekevistä yrityksistä asiakkaidensa konsultatiivisiksi kumppaneiksi, jotka tulkitsevat asiakkaidensa avainlukuja ja auttavat asiakkaitaan menestymään. Hyvin mietityillä prosesseilla asiakas säästää aikaa ja rahaa, samalla kirjanpidon laatu paranee. Miten sitten taloushallinto-ohjelman yhteiskäyttö asiakkaan kanssa alkaa? Lue artikkeli »
Näin aloitat taloushallinto-ohjelman yhteiskäytön asiakkaasi kanssa
Tilitoimisto Artikkeli
4 uuden liiketoimintamallin kulmakiveä tilitoimistossa Nykyaikainen ohjelmistokaan ei vielä takaa menestystä, se vaatii koko toimintamallin ja ajattelutavan muutoksen. Oikeilla eväillä millä tahansa tilitoimistolla on mahdollisuus menestyä ja palvella asiakkaitaan paremmin. Tässä oppaassa käydään läpi lyhyesti neljä uuden liiketoimintamallin kulmakiveä. Lataa opas »
4 uuden liiketoimintamallin kulmakiveä tilitoimistossa
Tilitoimisto Opas
Ohjelmistot osana tilitoimiston tarjontaa Tämä on pikaopas tilitoimistoille sähköisten palveluiden tarjoamisen tueksi. Lue sähköisen toimintatavan hyödyistä ja miksi niitä kannattaa tarjota asiakkaille. Saat myös vinkkejä oman myyntityösi tueksi siitä, miten asiakas hyötyy sähköisistä palveluista ja miksi asiakas ylipäänsä ottaisi niitä käyttöön. Päivitä siis palvelulupauksesi! Lataa opas »
Ohjelmistot osana tilitoimiston tarjontaa
Tilitoimisto Opas
Muutoksessa tilitoimisto ei jää yksin Tilitoimistoilla on suuri rooli taloushallinnon sähköistymisessä. Monet vanhat toimintatavat muuttuvat manuaalisesta automaattiseksi, osan vanhoista työtavoista jäädessä jopa kokonaan pois.Tilitoimiston edustajana sinun on hyvä varmistaa, että myös ohjelmistokumppanisi on kanssasi samassa veneessä ja teillä on yhteinen tavoite. Lue blogikirjoitus »
Muutoksessa tilitoimisto ei jää yksin
Tilitoimisto Blogi
Tukeeko ohjelmistotoimittajasi tilitoimistoalan muutosta? Kun taloushallinto automatisoidaan, jää jäljelle virheiden tarkkailu. Taloushallinnon automatisointi ei kuitenkaan korvaa kriittistä ajattelua, luovaa ongelmanratkaisua tai sosiaalista älykkyyttä. Ohjelmistotalojen tulisi toimia tilitoimistojen kumppaneina ja tukea alan muutoksessa auttaen löytämään uusia ansaintamahdollisuuksia kun rutiinityöt poistuvat. Lue blogikirjoitus »
Tukeeko ohjelmistotoimittajasi tilitoimistoalan muutosta?
Tilitoimisto Blogi
Suunnitelmallinen käyttöönotto on tilitoimistolle panostus tulevaisuuteen Uuden ohjelmiston käyttöönotto nostaa monessa tilitoimistossa tuskan hien pintaan. Ohjelmiston lisäksi miettiä myös yrityksen tapaa toimia ja kaiken keskellä arjenkin pitäisi rullata. Miten selvitä tästä yhtälöstä? Lue artikkeli »
Suunnitelmallinen käyttöönotto on tilitoimistolle panostus tulevaisuuteen
Tilitoimisto Artikkeli
Helposti lähestyttävää ja lisäarvoa tuottavaa taloushallintoa Visma Fivaldilla Tilipalvelu Profitaksen käyttämä Visma Fivaldi -taloushallinnon pilvipalvelu tarjoaa parhaimmillaan win-win tilanteen sekä tilitoimistolle että tilitoimiston asiakkaille - taloushallinnosta tulee muutakin kun pakollinen paha. Katso sisältö »
Helposti lähestyttävää ja lisäarvoa tuottavaa taloushallintoa Visma Fivaldilla
Tilitoimisto
Asiakaskokemus tilitoimiston kilpailuetuna Ketä sinun asiakkaasi ovat tai ketä haluaisit heidän olevan? Tiedätkö, mistä asiakkaitesi palvelukokemus muodostuu? Tässä webinaaritallenteessa pureudutaan asiakaskokemuksen ytimeen. Tuntemalla asiakkaasi ja heidän tarpeensa sekä ymmärtämällä asiakaskokemukseen vaikuttavat tekijät, saavutat selkeää kilpailuetua. Katso video »
Asiakaskokemus tilitoimiston kilpailuetuna
Tilitoimisto Video
Tilitoimisto, näin siirryt pilveen Tämä on pikaopas paikalleenasennettavaa ohjelmistoa käyttäville tilitoimistoille. Pilvipalveluihin siirtymisen hyödyt ovat kiistattomat: ne mahdollistavat erilaisten järjestelmien etäkäytön ajasta ja paikasta riippumatta, ja tilitoimistosi voi näin ollen käyttää aikansa paremmin oman liiketoimintansa pyörittämiseen. Lue oppaastamme, miten pilvipalveluihin kannattaa siirtyä. Lataa opas »
Tilitoimisto, näin siirryt pilveen
Tilitoimisto Opas
Järjestelmän yhteiskäytön hyödyt Yhteiskäytön avulla asiakkaat pystyvät etsimään ja kirjaamaan haluamiaan tietoja itse, käyttäen tilitoimiston järjestelmää. Tämä tarjoaa mukavan edun niin asiakkaille kuin tilitoimistolle kilpaillessasi muiden yritysten kanssa. Itsepalvelutoiminnot parantavat asiakaspalvelua ja siten asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta, mikä puolestaan kasvattaa tuottoa. Opas kertoo 5 syytä miksi tilitoimiston kannattaa tarjota itsepalvelua asiakkailleen. Lataa opas »
Järjestelmän yhteiskäytön hyödyt
Tilitoimisto Opas
Hinnoittelu ja tuotteistaminen tilitoimistossa Palvelujen paketointi asiakkaalle helposti ostettavaan muotoon edesauttaa tämän päivän tilitoimiston menestymistä. Asiakkaalle päätöksenteko helpompaa, jos hänelle on mietitty jo valmiiksi selkeät palvelupaketit. Tässä tilitoimistopäättäjille kohdennetussa webinaaritallenteessa käydään läpi tuotteistamisen osatekijät ja hinnoittelumallit konkreettisten esimerkkien avulla. Katso video »
Hinnoittelu ja tuotteistaminen tilitoimistossa
Tilitoimisto Video
Hyppy sähköisyyteen onnistui vuodessa Tilitoimisto Profitcount aloitti kesäkuussa 2017 sähköisyyteen siirtymisen projektin samalla kun käyttöön otettiin Visma Fivaldi -pilvipalvelu. Muutoksen taustalla oli halu toimia tehokkaammin ja tarjota asiakkaille sähköisiä ratkaisuja. Katso sisältö »
Hyppy sähköisyyteen onnistui vuodessa
Tilitoimisto
Isännöntiyrityksen sähköisyys -testi Miten eri isännöinnin avainprosessit on yrityksessäsi sähköistetty ja missä on vielä parantamisen varaa? Sähköistäminen ja automatisointi mahdollistavat alalla kuin uudenlaisia työtapoja ja palveluja, joita moni asiakas osaa nykypäivänä jo odottaakin. Jatkuvasti muokkautuvien asiakastarpeiden takia isännöinninkin digitalisaatio on tarpeellinen. Testaa lyhyen kyselyn avulla, kuinka tehokkaasti eri prosessit on isännöintiyrityksessäsi sähköistetty. Tee testi »
Isännöntiyrityksen sähköisyys -testi
Isännöinti Testi
Otsikko tulee tähän Lue artikkeli »
Otsikko tulee tähän
Artikkeli
Moderni tilitoimisto -kysely Kuinka tilitoimistosi pärjää tulevaisuuden kilpailussa? Pilvipalvelut ja kehittyvä teknologia mahdollistavat uuden työskentelytavan, joka pakottaa tilitoimistoja kehittymään. Moderni ohjelmistokaan ei vielä tee tilitoimistosta nykyaikaista - se vaatii täysin uuden ajattelutavan ja liiketoimintamallin muuttamisen. vastaa lyhyeen kyselyyn, testaa kuinka hyvin tilitoimistonne on mukana kehityksessä ja selvitä modernin tilitoimiston merkit! Tee testi »
Moderni tilitoimisto -kysely
Tilitoimisto Testi
Muuttuva tilitoimisto - Näin luot muutosmyönteisen työympäristön Tilitoimistoihin vaikuttaa tällä hetkellä vahvasti alalla vallitseva murros. Millaista on työ tilitoimistoissa esimerkiksi viiden vuoden kuluttua? Tästä oppaasta saat vinkkejä siihen, kuinka johtaa hyvässä muutosvalmiudessa olevaa tiimiä, joka on valmis omaksumaan uusia työtapoja nopeasti. Lataa opas »
Muuttuva tilitoimisto - Näin luot muutosmyönteisen työympäristön
Tilitoimisto Opas
OCM Iframe tracking for Worpress This is just a test blog post for Wordpress tracking Lue blogikirjoitus »
OCM Iframe tracking for Worpress
Liiketoiminnan kehittäminen Isännöinti Blogi