Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä.
Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.
x
Visma.net Expense - matka- ja kululaskut helposti

Visma.net Expensen avulla asiakkaasi käsittelee matka- ja kululaskut sujuvasti ja helposti. Selainpohjaisella Visma.net Expensellä matka- ja kululaskut voidaan kirjata missä ja milloin tahansa, asiakkaasi tarvitsee vain internet-yhteyden. Älypuhelinsovelluksen avulla kulukuitit saadaan siirrettyä ohjelmaan käden käänteessä. Myös matka- ja kululaskujen hyväksyntä voidaan hoitaa sähköisesti, joko web-käyttöliittymässä tai kätevällä älypuhelinsovelluksella.

Tilaa Visma.net Expense käyttöösi, saat ensimmäiset 3 kk veloituksetta

Veloituksettomat kuukaudet astuvat voimaan sopimuksen allekirjoituspäivämäärän jälkeen seuraavan täyden kuukauden alusta. Kampanja on voimassa rajoitetun ajan ja koskee uusia kuukausihinnoiteltuja Visma.net Expense -sopimuksia.

« Takaisin