Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä.
Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.
x
Lataa opas: IT-johtaja, huomioi nämä ERP-projektissa

Toiminnanohjausjärjestelmää hankkiessa tai vaihtaessa on hyvä hetki miettiä yrityksen nykyisiä toimintamalleja ja voisiko joitain asioita tehdä uuden järjestelmän myötä helpommin. Jos käytössä on omalle palvelimelle asennettu ERP-järjestelmä, on myös mietittävä palveleeko se tämän päivän tarpeita vai olisko pilvi-ERP parempi valinta.

Moni miettii uutta järjestelmää hankkiessa tämän hetken tarpeita, sillä tulevaisuuden tarpeita ja hankintoja voi olla vaikea ennustaa. Tämän vuoksi on hyvä ottaa huomioon ERP-järjestelmän integroitavuus kolmannen osapuolen ohjelmistoihin, niin tulevaisuuden tarpeet tulee turvattua.

Tämän oppaan tavoitteena on auttaa IT-johtajaa huomioimaan ERP-projektin teknisempiä osa-alueita. 


Oppaassa käsiteltävät aiheet:

  • Kannattaako ERP-järjestelmä valita yrityksen lähtökohdista vai sovittaa omat prosessit uuteen järjestelmään? 
  • Kannattaako yrityksen etsiä omalle palvelimelle asennettavaa vai pilvipalveluna toimivaa ERP- järjestelmää? 
  • Mitkä ovat pilvipalvelun ja palvelimelle asennettavan järjestelmän edut ja haitat? 
  • Miten käyttöympäristön valinta vaikuttaa resursseihin ja kustannuksiin? 
  • Miten integraatiot kolmannen osapuolen ohjelmistoihin tehdään?

 

Antoisia lukuhetkiä!

« Takaisin

Lataa materiaali

Täytä lomakkeen tiedot ladataksesi materiaalin. Paina tilaa tästä, saat latauslinkin materiaaliin, sekä linkin sähköpostiisi.